Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Έπαιξα το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας μου στον Παναθηναϊκό”

“Έπαιξα το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας μου στον Παναθηναϊκό”

raduljica

raduljica

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα δήλωσε σε σερβικό μέσο πως στον Παναθηναϊκό έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του. Ο Σέρβος σέντερ αποθέωσε τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, αρνήθηκε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει ξεπορτίσει τις παραμονές του τέταρτου τελικού, ενώ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, σχετικά με το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “novosti.rs”:

Για το αν έχει μιλήσει με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά από την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό: “Συναντηθήκαμε στην Αθήνα και μιλήσαμε για τα πλάνα της ομάδας. Μιλήσαμε και για τη σεζόν του Παναθηναϊκού. Ο Σάσα είναι ένας μεγάλος επαγγελματίας, με τον οποίο έχουμε καλή συνεργασία και νιώθω καλά μαζί του”.

Για το πώς κρίνει την πρώτη του σεζόν στον Παναθηναϊκό: “Νομίζω πως έπαιξα το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας μου, στην πιο δυνατή διοργάνωση της Ευρώπης. Ήμουν εκτός από τα παρκέ μετά τον τραυματισμό στον αστράγαλο τον Δεκέμβρη του 2014 και ουσιαστικά επανήλθα τον Μάιο του 2015. Ένιωθα πολύ καλά όλη τη σεζόν και έπαιξα σε όλα τα ματς, χωρίς να χάσω προπόνηση”.

Για την αποτυχία του Παναθηναϊκού να προκριθεί στο Final 4 της Ευρωλίγκας: “Ήμασταν απογοητευμένοι που θα δεν καταφέραμε να περάσουμε στο Final 4, καθώς πιστεύαμε και δουλέψαμε πολύ για την πρόκριση. Αλλά, στο τέλος αποτύχαμε. Ο αντίπαλός μας (σ.σ. Λαμποράλ Κούτσα) έπαιξε πολύ καλύτερα στη σειρά”.

Για το ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του στη σεζόν: “Όπως είπα και πριν, ένιωθα καλά και έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια, συμμετείχα σε όλες τις προπονήσεις, αλλά παράλληλα δούλεψα και ατομικά. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν ο αποκλεισμός από το Final 4 της Ευρωλίγκας, αλλά και ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα”.

Για τις φήμες που τον ήθελαν παραμονές του τέταρτου τελικού να είχε… ξεπορτίσει: “Αυτό γράφτηκε σε κάποια ιστοσελίδα και δεν ξέρω από πού προέκυψε. Οι άνθρωποι της ομάδας ήταν ενήμεροι για όπου πήγαινα και γι’ αυτό με προστάτεψαν από αυτές τις επιθέσεις. Όλοι γνωρίζουν πως είμαι επαγγελματίας , αυτό έκανα όλη μου την καριέρα και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει αυτό”.

Για τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό: “Αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην εθνική ομάδα και το προσεχές τουρνουά. Όσον αφορά για την ομάδα που θα αγωνίζομαι, όλα θα γίνουν γνωστά σε μερικές εβδομάδες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…