Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Έγιναν ρόμπες καλοκαιριάτικα

Έγιναν ρόμπες καλοκαιριάτικα

romba

romba

Πριν καταγράψουμε τα δεδομένα, μια υποσημείωση για τους νεαρούς συναδέλφους που υπογράφουν τα ρεπορτάζ, χωρίς όμως να κάνουν ρεπορτάζ: Η δημοσιογραφία είναι δύσκολη, αλλά το ρεπορτάζ διαιτησίας ακόμα δυσκολότερο. Κι αφού τους πρόσφερα ένα… δωρεάν μάθημα, πάμε στην ουσία: Τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα ο Κυριάκος Ταβουλαρέας. Τους έκανε (κατά το κοινώς λεγόμενο) ρόμπα, καθώς βιάστηκε να μοιράσει στους ημέτερους την “είδηση“.

Μπορεί να έπεσε στην αντίληψή σας μια επιστολή που τάχα μου έστειλα 20 σύνδεσμοι μέλη της ΟΔΚΕ, προς την εκλεγμένη διοίκηση της Ομοσπονδίας, κάνοντας λόγο για την απαξίωσή της. Μια επιστολή την οποία οι “ρεπόρτερ” παρουσιάζουν αυτούσια, όπως την πήραν. Δεν φταίνε τα παιδιά.

Η επιστολή είναι υπαρκτή. Οι υπογραφές είναι ανύπαρκτες και προκαλούμε τώρα (όχι μετά από μία μέρα κι αφού πρώτα αρχίσει τις πιέσεις) να την αναρτήσει ο κ. Ταβουλαρέας. Να δούμε για παράδειγμα αν έχει υπογραφή από τον πρόεδρο και τον γραμματέα του συνδέσμου Θεσσαλονίκης (όπως ορίζει το… πρωτόκολλο).

Για παράδειγμα, είναι γνωστό ότι ο ΣΕΔΚΑ συνεδριάζει απόψε κι ένα από τα θέματα που επρόκειτο να συζητηθούν ήταν η επιστολή κι αν θα υπογραφεί (υπάρχουν ενστάσεις σε αρκετούς συνδέσμους). Ο Κυριάκος βιάστηκε κι έτσι εκτέθηκαν οι… ημέτεροι. Κι είναι κρίμα, γιατί τα παιδιά δεν φταίνε. Πήραν το mail, το θεώρησαν αξιόπιστο και το μπουμπούνισαν χωρίς να ρωτήσουν.

Μην περιμένετε να γράψουμε ποιοι δεν έχουν υπογράψει ακόμα, για να αρχίσουν τα… τηλεφωνήματα. Ζαλίστε τους δύο προέδρους των “μεγάλων” συνδέσμων. Εμείς ξέρουμε πώς παίζεται το παιχνίδι, δεν είμαστε χθεσινοί. Καλά δεν τα γράφουμε κύριε Ταβουλαρέα;

Την επόμενη φορά σχεδιάστε το καλύτερα παιδιά. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μεγάλος ο δημοσιογραφικός στόλος που πληρώνει η ΕΟΚ, δεν είναι εύκολος ο συντονισμός, ο Ταβουλαρέας δεν είναι κι ο πιο οργανωτικός τύπος (η θητεία του δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά μάλλον δεν τον έχει βοηθήσει ιδιαίτερα), αλλά είπαμε: Καλοκαιριάτικα… ρόμπες, δεν λέει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…