Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Δυο νέες προσθήκες για τον Ιωνικό Ν.Φ

Δυο νέες προσθήκες για τον Ιωνικό Ν.Φ

Ionikos neas filadelfias

Ionikos neas filadelfias

Ακόμα δυο παίκτες πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας. Η ομάδα όπου τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Α’ ΕΣΚΑ, ανακοίνωσε την απόκτηση των Βασίλη Αφαλίδη που έπαιξε πέρυσι στον Αίολο Ταύρο και Γιάννη Πολυχρονόπουλο που αγωνίστηκε στο Μαρούσι το οποίο ανήλθε από τη Γ’ στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά:
Έφτασε η ώρα να ανακοινώσουμε τη δεύτερη μεταγραφή της ομάδας του Ιωνικού Ν.Φ. για την ερχόμενη σεζόν, που δεν είναι άλλη από τον Βασίλη Αφαλίδη. Ο Βασίλης, αν και 23ων ετών, έχει ήδη μια αξιοπρόσεκτη πορεία και μετά τη δυνατή φετινή σεζόν με τη φανέλα του Αιόλου Ταύρου μπήκε στο μπλοκάκι του κυρίου Καρατζά και έρχεται να μας βοηθήσει στις θέσεις κοντά στο καλάθι(«4»-«5»)! Καλωσήρθες, Βασίλη!

Έφτασε η ώρα, λοιπόν, να σας ανακοινώσουμε και την τρίτη μας μεταγραφή για εφέτος… Guard σας έταξα, combo guard θα σας ανακοινώσω, και δεν αναφέρομαι σε άλλον από τον Γιάννη Πολυχρονόπουλο! Παρά το νεαρό της ηλικίας του(24), ο Γιάννης έχει ιδιαίτερη εμπειρία στις ανόδους, μάλιστα μετράει δύο σερί και ευελπιστούμε να τριτώσει το καλό! Κομβική η προπέρσινη χρονιά (2014-15), καθώς όντας βασικό στέλεχος ο Άρης Νικαίας ανέβηκε στη Γ’ Εθνική! Καλωσήρθες, Γιάννη!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…