Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Διαφήμιση για τον Παναθηναϊκό ο Παπαγιάννης”

“Διαφήμιση για τον Παναθηναϊκό ο Παπαγιάννης”

tsartsaris

tsartsaris

Ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αναφέρθηκαν στην τεράστια επιτυχία του Γιώργου Παπαγιάννη στο περιθώριο της τελετή λήξης των ακαδημιών του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στον “ΣΠΟΡ FM”:

Φραγκίσκος Αλβέρτης

Για τη φετινή σεζόν, για τις “πράσινες” ακαδημίες: “Ήταν μια επιτυχημένη πρώτη χρονιά των ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σήμερα (26/06) κάνουμε τη γιορτή μας, τα παιδιά θα πάρουν τα κύπελλα και τα διπλώματά τους και θα φύγουν για τις διακοπές. Οι στόχοι μας επετεύχθησαν και με το παραπάνω. Θα διπλασιαστούμε για την επόμενη σεζόν και αισιοδοξούμε για το μέλλον”.

Για το άλμα του Γιώργου Παπαγιάννη στο ΝΒΑ: “Είναι μεγάλη τιμή για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Του εύχομαι τα καλύτερα”.

Για το εάν είναι εφικτό να υπάρξει άμεσα άλλος παίκτης, που θα φύγει για το ΝΒΑ: “Άμεσα δεν ξέρω, αλλά όλη η διαδικασία από μικρή ηλικία μέχρι το Εφηβικό έχει στόχο να παρέχουμε στα παιδιά όλες τις συνθήκες για να εξελίξουν το ταλέντο τους”.

Κώστας Τσαρτσαρής

Για τις εντυπώσεις του από την πρώτη σεζόν των ακαδημιών του Παναθηναϊκού: “Είναι μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά. Σαν πιλοτική σεζόν υπήρχαν κάποια προβλήματα, αλλά οι ιθύνοντες έκαναν το καλύτερο δυνατό και με χαρά βλέπουμε πως όλοι στην ομάδα έχουμε υψηλότερες προσδοκίες, γιατί θέλουμε να κάνουμε κάτι πρωτοποριακό, όχι μόνο για τον ελληνικό χώρο. Όλα αυτά κρύβουν πολλές παγίδες και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε”.

Για την επιλογή του Γιώργου Παπαγιάννη στο νούμερο 13 του φετινού ντραφτ του ΝΒΑ: “Ο Γιώργος έκανε κάτι τεράστιο και είναι διαφήμιση για την ομάδα μας. Τα προσόντα του δεν τα βρίσκεις παγκοσμίως, του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας ολόψυχα καλή επιτυχία”.

Για την ανανέωση στην Εθνική Ελλάδας Ανδρών: “Υπάρχει μια αλλαγή σκυτάλης στην Εθνική, μια ανανέωση, αλλά πιστεύω πως το μέλλον θα είναι λαμπρό. Θα αλλάξει λίγο η φιλοσοφία της ομάδας, γιατί πλέον θα στηριχτεί περισσότερο στην ομαδικότητα και την αθλητικότητα των παικτών. Είμαστε αισιόδοξοι για το Προολυμπιακό Τουρνουά, αλλά ας κρατήσουμε μικρό καλάθι, γιατί τα τελευταία χρόνια δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτά που θέλαμε. Το σημαντικό είναι να βρεθούμε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…