Κεντρική NBA “Δεν υπάρχουν δικαιολογίες”
NBA

“Δεν υπάρχουν δικαιολογίες”

084947

stephen-curryΟι Ουόριορς, παρότι πραγματοποίησαν εξαιρετική σεζόν και προηγήθηκαν 3-1 στη σειρά των τελικών, δεν κατάφεραν να υπερασπισθούν τον περσινό τίτλο τους. Ο Στεφ Κάρι, δε, έκανε την αυτοκριτική του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, υποστηρίζοντας πως “δεν υπάρχουν δικαιολογίες“.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Δεν ήμουν αποτελεσματικός για την ομάδα μου. Είχα κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν έκανα αρκετά, για να βοηθήσω να κερδίσουμε. Θα με στοιχειώνει για λίγο καιρό το σημερινό παιχνίδι, γιατί δεν μπόρεσα να ηγηθώ σε ένα τόσο σημαντικό ματς. Το έχω κάνει στο παρελθόν, ωστόσο, δεν το έκανα τώρα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες“.

Όσο για την κατάληξη μιας χρονιάς, που θα μπορούσε να είναι επική: “Δεν ήταν απλό αυτό που πετύχαμε στην κανονική διάρκεια, αλλά σίγουρα είναι “πικρό” το ποτήρι, διότι δεν καταφέραμε να υπερασπισθούμε τον τίτλο μας. Ίσως, μετά το 3-1, να χαλαρώσαμε κάπως.

Είμαι βέβαιος, πάντως, πως αυτή η ήττα θα μας κάνει καλό για το μέλλον και να είστε σίγουροι πως θα μας ξανά δείτε σε αυτούς τους αγώνες”.

Για το κρίσιμο τρίποντο του Κάιρι Ίρβινγκ στα 53″ πριν από το τέλος: “Προσπάθησα να μείνω μπροστά του, να του δυσκολέψω το σουτ, αλλά το έβαλε. Δεν έχει σημασία πόσο καλή ή κακή άμυνα έπαιξα πάνω του, αφού το έβαλε. Του αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…