Κεντρική Ελλάδα Camp Basketball Training Summer Camp

Basketball Training Summer Camp

basketball camp 2016n

basketball_camp_2016n

Το Εργομετρικό Κέντρο Διατροφής & ΆσκησηςPeakPerformance”, του Εργοφυσιολόγου-Αθλητικού Διατροφολόγου Αθανάσιου Δουληγέρη, σε συνεργασία με τον Προπονητή Στέλιο Κλήμη, διοργανώνει εντατικό Camp αθλητικής απόδοσης για αθλητές Καλαθοσφαίρισης.

Αναλυτικά:
Το Εργομετρικό Κέντρο Διατροφής & ΆσκησηςPeakPerformance”, του Εργοφυσιολόγου-Αθλητικού Διατροφολόγου Αθανάσιου Δουληγέρη, σε συνεργασία με τον Προπονητή Στέλιο Κλήμη, υπό την Αιγίδα του ΑΕ ΑίολοςΤαύρος 2006, διοργανώνει ένα εντατικό “camp” βελτίωσης Αθλητικής Απόδοσης για αθλητές Καλαθοσφαίρισης.

Βασικός στόχος η βελτίωση των μυϊκών και τεχνικών αδυναμιών του κάθε αθλητή και η βελτίωση των επιπέδων της φυσικής τους κατάστασης.

Μετά τη λήξη του αθλητικού “camp” θα δοθεί σε όλους τους αθλητές ειδική φόρμα με τα αποτελέσματα των εργομετρικών μετρήσεων και θα αναλυθεί η συνολική βελτίωση των επιπέδων Φυσικής Κατάστασης .

Το Basketball Summer Camp περιλαμβάνει:

Εργομετρική αξιολόγηση κατά την έναρξη και τη λήξη (Προσδιορισμός άλιπης – λιπώδους μάζας σώματος, Δύναμης, αερόβιας ικανότητας, ταχύτητας, εκρηκτικότητας, ευκινησίας, ευλυγισίας).
Ασκήσεις ισορροπίας, κορμού, ιδιοδεκτικότητας, εκρηκτικότητας
Ειδικό πρόγραμμα βελτίωσης , αλκτικότητας, ταχύτητας
Ασκήσεις βελτίωσης φυσικής κατάστασης
Βελτίωση ατομικής τεχνικής (ντρίμπλα, πάσα, σουτ) και συνεργασίας παικτών
Διατροφική εκπαίδευση για βελτίωση αθλητικής απόδοσης
Χορήγηση συμπληρωμάτων διατροφής για μεγιστοποίηση απόδοσης
Ιατρική κάλυψη

Κόστος

Το κόστος ανά αθλητή για την Α’ Περίοδο 04/07-15/07/2016 ανέρχεται στα 150 Ευρώ και για την Β’ Περίοδο 04/07-22/07/2016 ανέρχεται στα 180 Ευρώ.

Εγγραφές

Για να λάβετε την αίτηση εγγραφής μπορείτε να αποστείλετε το e-mail σας στην ακόλουθη διεύθυνση: info@peakperformance.gr

Τρόποι Καταβολής Διδάκτρων

Για τους τρόπους καταβολής των διδάκτρων πατήστε εδώ.

Τόπος Διεξαγωγής

Το αθλητικό campθα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο Καλαθοσφαίρισης Τιμόθεος Ευγενικός, διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου και Μαινεμένης στον Ταύρο, Αττικής.

Η διάρκεια της κάθε προπόνησης θα ανέρχεται στις 2:30 ώρες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…