Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Άρχισε η προετοιμασία

Άρχισε η προετοιμασία

Eleni Kafantari1

Eleni Kafantari1

Στον Κολινδρό βρίσκεται από χθες (12/6) η αποστολή της Εθνικής Νέων Γυναικών. Η “γαλανόλευκη” θα πραγματοποιήσει εκεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Α’ Κατηγορίας) που θα διεξαχθεί 9-17 Ιουλίου στο Ματοσίνιος της Πορτογαλίας.

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ελένη Καφαντάρη με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας τόνισε: “Ξεκινάμε την προετοιμασία ενόψει των υποχρεώσεων μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας που θα γίνει στην Πορτογαλία. Στον Κολινδρό θέλουμε να δημιουργήσουμε μια καλή χημεία στην ομάδα γιατί υπάρχει μικρό χρονικό διάστημα μέχρι το πρώτο φιλικό τουρνουά που θα γίνει στην Τσεχία (21-25/6) και που θα αντιμετωπίσουμε ισχυρές ομάδες (Ισραήλ, Σερβία, Σουηδία, Σλοβακία και Τσεχία).

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αγωνιστούμε στην Α’ κατηγορία γνωρίζοντας, όμως, ότι το έργο μας θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Θα κάνουμε, πάντως, ό,τι είναι δυνατόν για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έχοντας ως βασικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…