Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αποσύρεται η φανέλα με το “13” (pics)

Αποσύρεται η φανέλα με το “13” (pics)

13391007 1220046384696741 207791524 n

dimitris-diamantidisΗ ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι η Stoiximan δημιούργησαν ένα ντοκιμαντέρ για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, η πρώτη προβολή του οποίου πραγματοποιείται αυτή την ώρα σε κινηματογράφο του Αμαρουσίου. Πριν από την έναρξή του, μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος της “πράσινης” ΚΑΕ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, γνωστοποίησε πως η φανέλα με το νούμερο “13” θα αποσυρθεί το φθινόπωρο.

diamantidis-documentary

Οι Τζέιμς Γκιστ, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, όπως και σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο του “τριφυλλιού”, βρίσκονται στον κινηματογράφο. Το “παρών”, επίσης, έχουν δώσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, καθώς κι ο αδερφός του, Παύλος, μαζί με τη σύζυγό του, Δέσποινα.

diamantidis-documentary2

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν θα μπορούσε να λείπει, όπως κι η γυναίκα του, Βερίνα. Επιπλέον, στον χώρο βρίσκονται άνθρωποι από τις ακαδημίες και τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ο Τάκης Μπαλτάκος κι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Σε ό,τι αφορά στο ντοκιμαντέρ, πρόκειται για ένα μεγάλο αφιέρωμα στον “3D“, από τα νεανικά του χρόνια στην Καστοριά έως το φινάλε στο “Νίκος Γκάλης”.

diamantidis-documentary3

Για τον Διαμαντίδη μίλησαν ο προπονητής του Αργύρης Πεδουλάκης, οι πρώην προπονητές του στον Παναθηναϊκό, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Ιτούδης, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, οι πρώην συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό και την Εθνική, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Νίκος Χατζηβρέττας, Αντώνης Φώτσης, Κώστας Τσαρτσαρής, Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιουτς και Μάικ Μπατίστ, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο προπονητής του στον Ηρακλή Κώστας Πιλαφίδης, ο πρώτος προπονητής του στην Καστοριά Γιάννης Δημητριάδης, ο Τζόρντι Μπερτομέου, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο Σάββας Αρώνης, καθώς κι οι Παύλος, Θανάσης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Φίλοι του από την Καστοριά και ο Χρήστος Βορλόκας εκ μέρους της θύρας 13.

diamantidis-documentary4

Κοινή συνισταμένη όλων:Να μην χαθεί ο Διαμαντίδης από το ελληνικό

μπάσκετ“.

diamantidis-documentary5

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…