Ανανέωσε ο Μέξας

13441894 1291891587487558 365683382 o

mexas-apollwn-patrwnΟ Απόλλων Πατρών επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Μέξα. Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε τους “μελανόλευκους” στις 26 Οκτωβρίου του 2015 (σ.σ.: είχε αντικαταστήσει τον Θανάση Παπαχατζή), υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων.

“Είμαι ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεών μας με τη διοίκηση, βρήκαμε πολλά κοινά τα οποία από εδώ και πέρα θα κληθούμε να τα υλοποιήσουμε. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Μαζί με τους συνεργάτες μου, καλούμαστε στο άμεσο διάστημα να πάρουμε τις αποφάσεις μας για τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ, ώστε με την έναρξη της προετοιμασίας να δουλέψουμε απερίσπαστοι”, τόνισε ο Μέξας, ύστερα από την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Πατρινούς.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

“Η ΚΑΕ Απόλλων CARNA βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Κώστα Μέξα, ο οποίος θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας μετά την επιτυχημένη πορεία του στην περσινή αγωνιστική περίοδο.

Το συμβόλαιο συνεργασίας που υπεγράφη έχει διάρκεια 1+1 χρόνο.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…