Κεντρική Διεθνή Αναλαμβάνει την Λαμποράλ ο Κατσικάρης (pic)

Αναλαμβάνει την Λαμποράλ ο Κατσικάρης (pic)

katsikaris murcia

katsikaris-murcia

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η ACB (σήμερα ξεκινούν οι τελικοί) πυροδοτήθηκε η πρώτη “βόμβα” στο ισπανικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με πληθώρα ισπανικών δημοσιευμάτων, ο Φώτης Κατσικάρης αποτελεί το νέο προπονητή της Λαμποράλ Κούτσα.

Ο Έλληνας ομοσπονδιακός τεχνικός, φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Χοσεάν Κερεχέτα για να αντικαταστήσει τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς (αναλαμβάνει την Εφές) και να “κερδίζει” τον Άιναρς Μπαγκάτσκις που ήταν στους υποψήφιους για την θέση. Φυσικά, αυτή η κίνηση έχει άμεσο αντίκτυπο και στο ρόστερ της ομάδας και ειδικά σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Μπουρούση.

Ο έμπειρος σέντερ ήταν σχεδόν με το ένα πόδι εκτός της ομάδας της Βιτώρια, όμως η έλευση του Φώτη Κατσικάρη είναι πολύ πιθανό να ανατρέψει τα δεδομένα. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δύο άνδρες θα βρίσκονται μαζί τις επόμενες μέρες λόγω του προολυμπιακού τουρνουά του Τορίνο.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος Ράφα Μουντιόν μάλιστα, “ανακοίνωσε” μέσω twitter την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λαμποράλ Κούτσα από τον Φώτη Κατσικάρη γράφοντας χαρακτηριστικά πως: “Και ο νικητής είναι ο Φώτης!!!“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…