Κεντρική Basket League Άρης Ανακοίνωσε Μολυβδά

Ανακοίνωσε Μολυβδά

molivdas

molivdas

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θανάση Μολυβδά ανακοίνωσε ο Άρης. Ο νέος τεχνικός εντάσσεται στο προπονητικό επιτελείο των “κιτρινόμαυρων” ως άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η Άρης Κ.Α.Ε. ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Θανάση Μολυβδά, ο οποίος εντάσσεται στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας ως άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Θανάσης Μολυβδάς γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου του 1979. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1997 στο Πανεπιστήμιο του Greenwich στο Λονδίνο και στο Salonica Basketball Camp. Στη συνέχεια υπήρξε μέλος του προπονητικού προγράμματος των “Αστεριών”, από το 2000 έως το 2008. Διετέλεσε μέλος του προπονητικού επιτελείου του Πανελληνίου (2008-2010), όπου τη δεύτερη χρονιά η αθηναϊκή ομάδα έφτασε ως το final four του Eurocup, ενώ εργάστηκε επίσης στον Πιερικό Αρχέλαο (2010-2012), στο προπονητικό τιμ της Εθνικής Ελλάδος (2011-2012), στον Άρη (2012-13) και στη Ζalgiris Kaunas (2013-14)”.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον Άρη, το νέο μέλος του προπονητικού τιμ δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Άρη. Έρχομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης και από την πλευρά μου θα δώσω τα πάντα για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Δημήτρη Πρίφτη και τη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…