Κεντρική Basket League Άρης “Ζητάμε την παραίτηση της ΚΕΔ”

“Ζητάμε την παραίτηση της ΚΕΔ”

aris laskaris tzwrtzia nick galis hall

aris-laskaris-tzwrtzia-nick-galis-hall

Λίγο πριν την έναρξη του τρίτου τελικού στο Nick Galis Hall, ο Νίκος Λάσκαρης μίλησε στην κάμερα της Nova, ζητώντας την παραίτηση της ΚΕΔ. O ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης δεν παρακολουθεί το παιχνίδι από τα επίσημα του γηπέδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Θέλαμε να γίνει μια γιορτή του μπάσκετ, αλλά δεν θέλουν να μας πάνε εκεί. Στο θέαμα και το fair play. Η ΚΕΔ δεν μπορεί να μας το δώσει αυτό. Zηταμε και εμείς την παραίτηση της ΚΕΔ. Δεν πάει άλλο, ως εδώ. Θέλουμε ένα νέο πλαίσιο που θα μπορεί να λειτουργήσει επαγγελματικά. Να έχουμε επαγγελματίες διαιτητές που θα σφυρίζουν επαγγελματικές ομάδες. Γι’ αυτό ακριβώς ξεκινήσαμε αυτή τη διαδικασία και, τυχαία ή όχι, ακολούθησαν και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός είπε επίσημα ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ και τους χειρισμούς της.

Ήμασταν οι τέσσερις, κορυφαίες ομάδες μαζί στον ίδιο χώρο και συμφωνούσαμε ότι δεν γίνεται να συνεχίσει έτσι. Εμείς θελήσαμε να το δείξουμε και με έναν επιπλέον τρόπο. Το γήπεδο έχει γίνει γνωστό σε όλη την Ευρώπη για τον παλμό του. Αν δεν αλλάξει κάτι, τα γήπεδα θα μείνουν άδεια. Πρέπει αυτό να αλλάξει, να υπάρχει το fair play.

Η επιτυχία της προσπάθειάς μας εξαρτάται και από τα media. Έχω ακούσει πως κάποια Μέσα το έχουν κάνει θέμα, ενώ άλλα μέσα το αναφέρουν απλώς. Αυτό είναι λάθος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…