Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ξεκινησε η προπώληση

Ξεκινησε η προπώληση

aek kosmos oaka laos opadoi

aek-kosmos-oaka-laos-opadoi

Την προσεχή Τετάρτη (18/05) ξεκινούν οι αγώνες ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ που θα κρίνουν την 3η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, ενώ το Σάββατο (21/05) η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον “Αυτοκράτορα” στο ΟΑΚΑ.

Έτσι, η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε η διαδικτυακή προπώληση των εισιτηρίων, με τις τιμές τους να ξεκινούν από τα 5 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι η διαδικτυακή προπώληση των εισιτηρίων για την δεύτερη αναμέτρηση της τρίτης φάσης των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με αντίπαλο τον Άρη στο ΟΑΚΑ (21/05, 19:00) ξεκίνησε.
Η προπώληση γίνεται μέσω της ιστοσελίδας μας (aekbc.gr) και μέσω της viva.gr, αλλά κι από τα συνεργαζόμενα σημεία της (Public, SevenSpot, Ιανός, Reload, ΕΚΟ, Shell, BP, MediaMarkt, Mymarket, Metro).

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ. ΕΣΥ!

Τιμές εισιτηρίων: 5, 10, 20, 50 ευρώ

Κάντε εγγραφή στην επίσημη σελίδα http://www.aekbc.gr και στα social media της ΑΕΚ και κάντε την ομάδα μας “Βασίλισσα” και στο διαδίκτυο

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-15-16

**Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι για την έκδοση εισιτηρίων απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Επικυρωμένο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο)**

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

*Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).
*Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.
*Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).
*Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.
*Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σε αυτά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…