Κεντρική Basket League Άρης “Το βάρος στην άμυνα”

“Το βάρος στην άμυνα”

aris michalis pelekanos

aris-michalis-pelekanos

Ακόμα και στην περίπτωση που ο Άρης ηττηθεί αύριο από τον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον θα ξέρει πως σε καμία περίπτωση δεν έπεσε αμαχητί.

Οι “κιτρινόμαυροι του Βορρά” μείωσαν εχτές τη σειρά και την Τετάρτη ευελπιστούν να την φέρουν στα ίσια. Ο Μιχάλης Πελεκάνος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του “Θεού του πολέμου” και στάθηκε στην ενέργεια που παίρνει η ομάδα του από τον κόσμο.

Αναλυτικά:
Πετύχαμε μία σημαντική νίκη, η οποία μας κράτησε ζωντανούς στη μάχη της ημιτελικής φάσης των playoffs. Μία νίκη η οποία ήρθε κάτω από δύσκολες συνθήκες, λόγω των αρκετών απουσιών που έχουμε. Όμως με πάθος, πείσμα, συνοχή και πιστή εφαρμογή των οδηγιών του τεχνικού τιμ, καταφέραμε να πάρουμε αυτήν τη νίκη”.

Στα playoffs δεν έχεις το περιθώριο να πανηγυρίσεις μία νίκη ή να απογοητευτείς από μία ήττα, αφού οι αγώνες έχουν πολύ μικρή χρονική απόσταση μεταξύ τους. Γνωριζόμαστε καλά με τον Παναθηναϊκό, μυστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν υπάρχουν. Πρέπει να προσπαθήσουμε να βγάλουμε την ίδια ενέργεια και να έχουμε την ίδια προσήλωση, όπως στον τρίτο αγώνα. Το κλειδί μας όλη τη χρονιά είναι η άμυνα και εκεί πρέπει να ρίξουμε το βάρος και σ’ αυτόν τον αγώνα. Το γεμάτο “Nick Galis Hall” μας δίνει περισσότερη ενέργεια και περιμένουμε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο για ακόμα μία φορά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…