Κεντρική Basket League Άρης Το πλάνο του Πρίφτη

Το πλάνο του Πρίφτη

dimitris priftis aris

dimitris-priftis-arisΟ Άρης αντιμετωπίζει αύριο (28/5) την ΑΕΚ στο “Νίκος Γκάλης” στο τέταρτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη σειρά των μικρών τελικών της Basket League. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης, με τον Έλληνα τεχνικό να αναλύει το πλάνο του, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

“Με τη νίκη μας στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με την ΑΕΚ διατηρήσαμε τις ελπίδες μας για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και πάμε στην Αθήνα για ακόμα έναν δύσκολο αγώνα. Γνωρίζουμε ότι μόνο με νίκη θα παραμείνουμε ζωντανοί και είμαστε έτοιμοι για μία μεγάλη μάχη. Σίγουρα είναι θετικό το ότι θα έχουμε και πάλι στη σύνθεσή μας τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι, όμως επιστροφές θα έχει και ο αντίπαλός μας”.

Συνεχίζοντας ο Δημήτρης Πρίφτης επισήμανε: “Εμείς από την πλευρά μας καλούμαστε να βγάλουμε όσα αποθέματα ενέργειας μας έχουν απομείνει. Για να πετύχουμε τον στόχο μας πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα, όπως συνέβη στα τελευταία 15′ της τρίτης αναμέτρησης, να έχουμε σωστό “διάβασμα” και καλές επιλογές στην επίθεση, αλλά και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…