Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Το πιο δύσκολο ματς της σειράς”

“Το πιο δύσκολο ματς της σειράς”

aek nontas papantoniou nodas

aek-nontas-papantoniou-nodas

Ως το πλέον δύσκολο παιχνίδι της σειράς των μικρών Τελικών χαρακτήρισε το αυριανό (25/05) με τον Άρη, ο Νώντας Παπαντωνίου. Ο άσσος της ΑΕΚ, στον προσωπικό του χώρο στον ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι ο Άρης θα τα δώσει όλα για τη νίκη, όμως υπογράμμισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του αποτελούν μία καλύτερη ομάδα που θα μπορέσει να κάνει το 3-0.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Φτάσαμε στην τρίτη αναμέτρηση της τελικής φάσης με τον Άρη. Προερχόμαστε από δύο νίκες σε Αλεξάνδρειο και ΟΑΚΑ, δείχνοντας ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλο. Κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο στη Θεσσαλονίκη όπου φύγαμε με το break και στο ΟΑΚΑ παίξαμε καλό μπάσκετ, ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή και φτάσαμε στο 2-0.

Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι αγωνιστικά και να κοιτάξουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο αυριανό ματς. Ξέρουμε ότι θα είναι το πιο δύσκολο ματς της σειράς, καθώς ο Άρης θα τα δώσει όλα για να πάρει την νίκη. Θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να περιορίσουμε κάποιους παίκτες κλειδιά του Άρη. Αυτό δουλεύουμε όλη την εβδομάδα.

Αποδείξαμε ότι μπορούμε στα δύο προηγούμενα ματς και έτσι αύριο πρέπει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί για σαράντα λεπτά, ώστε να πάρουμε τη νίκη και να κλείσουμε με τον πιο ιδανικό τρόπο την χρόνια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…