Κεντρική Basket League Άρης “Το κακό έγινε στο πρώτο ματς”

“Το κακό έγινε στο πρώτο ματς”

dimitris priftis

dimitris-priftisΟ Δημήτρης Πρίφτης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως το κακό συνέβη στην πρώτη αναμέτρηση, όταν η ΑΕΚ έκανε το “μπρέικ“. Ο τεχνικός του Άρη, πάντως, εξέφρασε την υπερηφάνειά του για τη φετινή πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε:

“Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για επικράτηση σε αυτή την σειρά. Το κακό έγινε στο πρώτο ματς. Ένα κακό δεκάλεπτο μας στέρησε τη νίκη και από εκεί και πέρα ανατράπηκαν οι ψυχολογικές προϋποθέσεις.

Θα ήθελα να πω δυο λόγια σαν επίλογο αυτής της χρονιάς. Έγινε μια σπουδαία σεζόν από την πλευράς μας. Παίξαμε 55 ματς σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Η ομάδα μου με μικρομεσαίο μπάτζετ ανταγωνίσθηκε και επικράτησε έναντι ομάδων με πενταπλάσια δεκαπλάσια μπάτζετ,. Με κάνει περήφανο αυτό. Η ομάδα κυριολεκτικά “ξεχειλώθηκε”.

Αναμφίβολα θα μπορούσαμε να κλείσουμε καλύτερα την σεζόν, αλλά αυτό δεν έγινε. Η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια, μεγάλες νίκες στην σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, είναι πολύ σημαντικό να έχεις τέτοιους ανθρώπους γύρω σου. Ευχαριστώ την οικογένεια Λάσκαρη που μ’ εμπιστεύτηκε και με στήριξε. Η συνεργασία μας ήταν σοβαρή και πολιτισμένη.

Ευχαριστώ τον Λευτέρη Αρβανίτη που του οφείλω την συμμετοχή μου σε αυτή την προσπάθεια και φυσικά τον υπέροχο κόσμο μας. Είναι το στίγμα αυτής της ομάδας ο κόσμος, το γήπεδο σχεδόν σε κάθε παιχνίδι ήταν sold out. Καλό καλοκαίρι και καλή δύναμη σε όλους”.

Για το μέλλον του στον Άρη: “Δεν θέλω να συζητήσουμε κάτι τέτοιο τώρα, ας ηρεμήσουμε μετά από μία μαραθώνια σεζόν. Θα κάνουμε κάποια συνάντηση με την διοίκηση. Εγώ ήμουν απορροφημένος σε αυτά που κάναμε στο γήπεδο καθ’ όλη την χρονιά. Προσπάθησα ν’ απομονώσω το μυαλό μου.

Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση ακόμη  εκτός από τον Άρη. Δεν είναι αποχαιρετιστήρια η ομιλία μου, σε καμία περίπτωση. Την έκανα και πέρυσι. Απλά στο τέλος κάθε σεζόν θέλω να ευχαριστώ ονομαστικά τον κάθε έναν ξεχωριστά στην ομάδα”.

Ο Σπύρος Μούρτος, από την πλευρά του, ανέφερε:

“Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Θεωρώ επιτυχημένη την χρονιά. Στο παιχνίδι ξεκινήσαμε άσχημα από την αρχή και κυνηγάγαμε το σκορ συνέχεια και όταν τους φτάναμε μας τιμωρούσαν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…