Κεντρική Basket League Άρης “Το ίδιο έξυπνα την Τετάρτη”

“Το ίδιο έξυπνα την Τετάρτη”

aris panathinaikos jake cohen charalampopoulos

aris-panathinaikos-jake-cohen-charalampopoulos

Ο Άρης στην μεγάλη νίκη του επί του Παναθηναϊκού είχε σε εξαιρετική μέρα όλους τους αθλητές του. Κάθε παίκτης έκανε ό,τι του ζήτησε ο Δημήτρης Πρίφτης και ο καθένας με την δική του μικρή ή μεγάλη συμβολή οδήγησαν τον “θεό του πολέμου” στην επιτυχία.

Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή και η προσπάθεια του Τζέικ Κοέν, που αγωνίστηκε 16′, πετυχαίνοντας 5 πόντους (1/2 διπ., 0/3 τριπ., 3/4 βολές). Παράλληλα, ο σέντερ του Άρη, μάζεψε 2 ριμπάουντ, έκλεψε 1 φορά την μπάλα, ενώ κέρδισε 4 φάουλ χωρίς να κάνει ούτε ένα λάθος.

Ο Αμερικανοισραηλινός άσσος, μίλησε αποκλειστικά στο eBasket για την μεγάλη νίκη του Άρη επί του “τριφυλλιού”, τον τέταρτο ημιτελικό της Τετάρτης (11/05), αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέικ Κοέν:
Είναι μία μεγάλη νίκη. Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Έπρεπε να παίξουμε καλά, να παίξουμε ομαδικά. Πήραμε μεγάλη ενέργεια από τον κόσμο. Μας βοήθησε πολύ, μας πήρε από το έδαφος όπου ήμασταν και μας πήγε ψηλά. Ελπίζουμε να μας βοηθήσει να φτάσουμε στην νίκη και την Τετάρτη“.

Για τον τέταρτο ημιτελικό: “Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πάνω-κάτω τα ίδια. Νομίζω παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Τους κρατήσαμε στους 68 πόντους. Αυτό ήταν το κλειδί. Δεν κάναμε λαθη. Πρέπει να παίξουμε το ίδιο έξυπνα και την Τετάρτη“.

Για το αν πιστεύει στο 2-2: “Φυσικά. Το ελπίζουμε όλοι, αν και ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Όμως, για αυτό παίζουμε“.

Για τον κόσμο της ομάδας: “Ήταν φοβεροί, όπως όλοι την χρονιά. Το ρεκόρ μας εντός έδρας είναι καταπληκτικό και ένα πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι αυτής της επιτυχίας τους ανήκει“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…