Κεντρική Basket League ΑΕΚ Τιμά την μνήμη των προγόνων της

Τιμά την μνήμη των προγόνων της

aek-konstantios-spanoudis

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της, ωστόσο ένα κύριο μέλημα των διοικούντων είναι η διατήρηση και η ανάδειξη της μνήμης και της ιστορίας της ομάδας. Έτσι, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ, θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις μνήμης για την 563η επέτειο από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, ενώ παράλληλα θα αποτίσει φόρο τιμής στον πρώτο Πρόεδρο του Συλλόγου, Κωνσταντίνο Σπανούδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι θα μετάσχει στις εκδηλώσεις μνήμης για την 563η επέτειο από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης και για το φόρο τιμής στον πρώτο Πρόεδρο της ΑΕΚ, Κωνσταντίνο Σπανούδη.
Πιο αναλυτικά, η ΑΕΚ B.C. την ερχόμενη Κυριακή (29/05, 10:30 και 11:30) διά του μέλους του Δ.Σ., Νίκου Μπαμπανικολού, θα καταθέσει στεφάνια στον αδριάντα τού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην Πλατεία Μητροπόλεως και στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Τη Δευτέρα (30/05, 20:00) θα υποστηρίξει -μαζί με την Ερασιτεχνική και την ΠΑΕ ΑΕΚ- την εκδήλωση της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού, στην Πλατεία Κωνσταντίνου Σπανούδη (Καλλάρη & Αχαρνών, σταθμός ΗΣΑΠ, Κάτω Πατήσια), όπου θα πραγματοποιηθεί και συναυλία από το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του δήμου Αθηναίων με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών.

Παράλληλα, θα γίνει προβολή βίντεο – αφιερώματος στον Σπανούδη, ενώ θα προβληθεί και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Το “παρών” θα δώσει πολυμελής αντιπροσωπεία της “Βασίλισσας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: “Σοβαρός ο τραυματισμός του Γκίκα”

Για σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Γκίκα κάνουν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις όπως αποκάλυψε ο Η…