Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Θέμα επιλογής να φύγω από τον Ολυμπιακό” (vid)

“Θέμα επιλογής να φύγω από τον Ολυμπιακό” (vid)

225533

sloukas-fener-laboral-kutxa-berlinΒερολίνο, αποστολή
psarakis
Η Φενέρμπαχτσε προετοιμάζεται για τον πρώτο τελικό της ιστορίας, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη (15/05, 21:00), με φόντο το “Άγιο Δισκοπότηρο” της Ευρωλίγκας.

Ο Κώστας Σλούκας, δε, επανέλαβε πως η τύχη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε τέτοια παιχνίδια, όπως κι η κατάθεση ψυχής. Αναφέρθηκε, επίσης, στην επιλογή του να φύγει από τον Ολυμπιακό και να αγωνισθεί στην τουρκική ομάδα.

Αναλυτικά:

– Δικαιώνεσαι για την επιλογή σου να παίξεις στη Φενέρμπαχτσε;
“Δεν υπάρχει θέμα δικαίωσης, το έχω πει πολλές φορές. Είναι θέμα επιλογής να “χωρίσω”, να φύγω από τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν νέες φιλοδοξίες, καινούργιος προπονητής, νέες απαιτήσεις, νέο κλίμα. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της Φενέρμπαχτσε και το απολαμβάνω”.

Τι πρέπει να αποφύγει και τι να κάνει ένας παίκτης, όταν παίζει σε τελικό, προκειμένου να είναι με την πλευρά του νικητή;
“Κατ’ αρχάς, το βασικότερο είναι να καταθέτεις την ψυχή σου και να παλεύεις για την κάθε μπάλα.

Μπορεί να βρεθείς σε κακή μέρα, ωστόσο, κι οι 12 παίκτες μπορούν να παλέψουν, όταν μπουν στο γήπεδο. Πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο θα δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Επίσης, παίζει σημαντικό ρόλο η τύχη, για να δώσει το πλεονέκτημα σε αυτόν που θα νικήσει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…