Κεντρική Ασίστ Shadow “Θέλω να παίξω στην Εθνική”

“Θέλω να παίξω στην Εθνική”

175720

giannis-antetokounmpo-nick-galis-hall

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παρευρέθηκαν σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο “The Mall Athens” για την παρουσίαση του “Huawei P9” και σε δηλώσεις του ο 21χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Bucks, εξέφρασε για μία ακόμη φορά την επιθυμία του να ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής Ελλάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία του με τον αδερφό του, Θανάση στο ΣΕΦ, για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά και στους Δημήτρη Διαμαντίδη και Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά όσα είπαν:

“Στα νιάτα τους θα έκοβαν εισιτήρια στο NBA για να τους δουν. Εμείς πήγαμε στο γήπεδο για να δούμε κυρίως τους Σπανούλη και Διαμαντίδη. Η ατμόσφαιρα σε τελικό NBA και τελικό Α1 είναι τελείως διαφορετική. Δεν έχω πάει ποτέ σε τελικό NBA, αλλά ατμόσφαιρα σαν τη χθεσινή (26/05) έχουμε καιρό να δούμε. Ήταν τρομερή…”.

“Βλέπουμε εξαιρετικούς τελικούς, μπρέικ στο μπρέικ… Είναι πολύ δυνατές και οι δύο ομάδες, παίζει ρόλο και η ημέρα που θα βρεθούν. Θέλουμε να δούμε καλό μπάσκετ κι ωραία παιχνίδια”

Σε ερώτηση για το εάν ο 21χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς θα ενισχύσει την Εθνική Ελλάδας στο φετινό Προολυμπιακό Τουρνουά, πρόσθεσε: “Μακάρι να είμαι έτοιμος και να με αφήσουν οι Μπακς το καλοκαίρι να παίξω. Θέλω να παίξω Εθνική και να ιδρώσω τη φανέλα“.

Για τους στόχους του με τα “ελάφια” είπε: “Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους Μπακς να βελτιωθούν κι άλλο. Θέλω να γίνω καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα μου, να κάνουμε κάτι καλύτερο από αυτό που κάναμε φέτος”.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, από την πλευρά του, ανέφερε: “Στόχος μου είναι να είμαι στο NBA. Υγιής να είμαι και θα δούμε, υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες. Να παίξω και με την Εθνική. Με απασχολούν και οι… Σειρήνες από Ελλάδα και Ευρώπη, έχω ανοιχτές όλες τις πόρτες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…