Κεντρική Basket League Άρης “Θα δώσουμε τη μάχη”

“Θα δώσουμε τη μάχη”

priftis Aris

priftis-Aris

Ο Άρης αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (14/5) στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό στο πέμπτο αι τελευταίο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς.

Ο τεχνικός των Αρειανών, Δημήτρης Πρίφτης σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων, πως θα πρέπει να παλέψουν για τη νίκη κι ας είναι το αουτσάϊντερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Στόχος μας στην ημιτελική σειρά των playoffs κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί σ’ αυτούς τους δύσκολους αγώνες. Με τις δύο νίκες και την ισοφάριση σε 2-2, το πετύχαμε απόλυτα. Το ότι η σειρά πήγε πέμπτο παιχνίδι σίγουρα μας χαροποιεί, καθώς αυτό είχε αρκετά χρόνια να συμβεί. Τώρα έχουμε μπροστά μας το δυσκολότερο από τα πέντε παιχνίδια. Παίζουμε στην έτσι κι αλλιώς δύσκολη έδρα του αντιπάλου μας, τον οποίο αναμένουμε να παρουσιαστεί πιο συσπειρωμένος και αποφασισμένος”.

Για τον αγώνα είπε: “Εμείς μετά από 4 αγώνες σε 8 μέρες, πρέπει να προσπαθήσουμε να βγάλουμε ενέργεια, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι και να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στην επίθεση, “διαβάζοντας” και παίρνοντας σωστές αποφάσεις και κάνοντας τα λιγότερα δυνατά λάθη, όπως συνέβη στους τελευταίους δύο αγώνες. Είμαστε ρεαλιστές, ξέρουμε ότι η αποστολή μας θα είναι δύσκολη. Θα δώσουμε τη μάχη μας, γνωρίζοντας ότι είμαστε το αουτσάιντερ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…