Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τέσσερις διεκδικητές, ένας πρωταθλητής

Τέσσερις διεκδικητές, ένας πρωταθλητής

euroleague

euroleague

Η μεγάλη ώρα έφτασε!
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα, η Φενέρμπαχτσε του Κώστα Σλούκα και η Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση ρίχνονται στη μάχη του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, το οποίο διεξάγεται φέτος στο Βερολίνο.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός να μην κατάφεραν να βρεθούν στο κορυφαίο μπασκετικό γεγονός της Ευρώπης, ωστόσο το ελληνικό στοιχείο, όπως διαπιστώσατε, είναι έντονο, μιας και σε κάθε διεκδικήτρια του τίτλου υπάρχει ένας Έλληνας (προπονητής ή παίκτης). Αυτό σημαίνει πως η φετινή κούπα θα καταλήξει… σε ελληνικά χέρια.

Στον πρώτο ημιτελικό (19:00, ΕΡΤ, Novasports), η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη αντιμετωπίζει τη Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα σ΄έναν ρωσικό εμφύλιο, ο οποίος έχει φαβορί και είναι δεν άλλο από την “ομάδα του στρατού”.

Το σύνολο του Ιτούδη έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να διαγράψει την πρωτάρα Κουμπάν, η οποία έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Στον δεύτερο ημιτελικό (22:00, ΕΡΤ, Novasports), η Φενέρμπαχτσε του Κώστα Σλούκα αντιμετωπίζει τη Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση, σ’ ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί τους Τούρκους.

Το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ταξίδεψε στο Βερολίνο με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και θεωρείται από πολλούς ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Απέναντι του θα βρει την ομάδα έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, Λαμποράλ Κούτσα, η οποία είναι απρόβλεπτη και στη μέρα της μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε αντίπαλο.

Εφόσον η τριάδα Άνταμς-Τζέιμς-Μπουρούσης βρεθούν σε καλό βράδυ, τότε η Φενέρμπαχτσε θα περάσει….δύσκολες ώρες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…