Κεντρική NBA “Τα πάντα για την χώρα μας”
NBA

“Τα πάντα για την χώρα μας”

ant

antetokounmpo-nick-galis-hall

Στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) μίλησαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο κατά την παρουσία τους στην Θεσσαλονίκη.

Αρχικά τόνισαν: “Δεν πιστεύουμε αυτό που έγινε, ήταν εκπληκτικό! Ελπίζουμε να το διασκέδασε ο κόσμος, όσο και εμείς. Είναι φοβερό ότι έμειναν πολλοί εκτός γηπέδου“, με τον Γιάννη να συνεχίζει σχετικά με τα όσα λέγονται για το ταλέντο του και την σύγκρισή του με τον Νίκο Γκάλη: “Αν δε δουλέψω σκληρά κάθε μέρα, δε θα γίνουν ποτέ όλα αυτά! Ακούγοντας όλες αυτές τις αναφορές θα πρέπει να πεισμώνω για να γίνομαι ακόμη καλύτερος“.

Ο αδερφός του Θανάσης πρόσθεσε: “Χρειάζεται να γίνουμε καλύτεροι παίκτες στο σύνολο, σε κάθε σημείο του παιχνιδιού μας. Γι’ αυτό δουλεύουμε σκληρά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε“.

Φυσικά, δε θα μπορούσαν να μην μιλήσουν για την Εθνική Ελλάδος, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να λέει: “Εφόσον με καλέσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα ανταποκριθώ στο κάλεσμα για το Προολυμπιακό τουρνουά. Θέλω και ελπίζω να με καλέσει και όλα να πάνε καλά! Μεγάλωσα στην Ελλάδα και θέλω να παίξω με τον αδερφό μου στην Εθνική. Φυσικά και μπορεί να προκριθεί η Εθνική από τους αγώνες στο Τορίνο. Διαθέτουμε καλό υλικό. Είμαστε καλοί, αν δεθούμε ως σύνολο και παίξουμε μαζί με ψυχή και πάθος, θα είμαστε μια χαρά!”, με τον Γιάννη να συμπληρώνει: “Παίζουμε μπάσκετ για να προσπαθούμε και να πηγαίνουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Ναι, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε στο Προολυμπιακό! Μπορεί οι Μπακς να μη με αφήσουν να κατέβω, θα κάνω, όμως, ό,τι μπορώ για να τους πείσω, ώστε να παίξω το καλοκαίρι με την Ελλάδα και να στηρίξω τη χώρα μου“.

Τέλος, μίλησαν και για τον παίκτη πέρα από τον Νίκο Γκάλη που έγραψε τη δική του ιστορία στην Θεσσαλονίκη, τον Πέτζα Στογιάκοβιτς.

Είχε τρομερό σουτ! Ολοι στο ΝΒΑ γι’ αυτόν μιλούσαν όταν πρωτοπήγαμε στην Αμερική“, είπε ο Θανάσης, με τον Γιάννη να προσθέτει: “Τρομερός σουτέρ, έκανε μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ, ποιος δε θα ήθελε κάτι τέτοιο για τον εαυτό του“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…