Κεντρική Basket League Άρης Τα εισιτήρια της Τετάρτης

Τα εισιτήρια της Τετάρτης

aris aek 5ades kosmos

aris-aek-5ades-kosmos

Την Τετάρτη (18/05) ξεκινούν οι μάχες για την τρίτη θέση ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Έτσι, η ΚΑΕ Άρης, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστή την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στο “Δικέφαλο”.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 10 ευρώ, με τους ανθρώπους της ομάδας να ποντάρουν πολλά στην παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του “Nick Galis Hall”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η Άρης Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι από σήμερα Δευτέρα (16/05) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με την ΑΕΚ, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18/05 (19:00) στο “Nick Galis Hall”, στο πλαίσιο της τελικής φάσης των playoffs της Basket League SCRATCH.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από την ARIS BC Boutique “The Legend Store” από σήμερα έως την Τρίτη από τις 12μ.μ. ως τις 20:00 και την Τετάρτη από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα. Επίσης, την Τετάρτη από τις 16:00 από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου.

Επίσης, από σήμερα οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια ηλεκτρονικά, από τη διεύθυνση www.viva.gr, αλλά και από τα συνεργαζόμενα σημεία του δικτύου της viva: Public, MediaMarkt, Reload, SevenSpots.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

ΘΥΡΕΣ

ΤΙΜΗ

5-6

10€

7-8-9-10

15€

1-2-3-4

20€

ΠΑΙΔΙΚΟ (6-12 ετών)

5€”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…