Κεντρική Ασίστ Shadow Super Mario στο Παρίσι

Super Mario στο Παρίσι

skiathitis deree1

skiathitis-deree1

Στο Μαρούσι είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε και να βοηθήσει την ομάδα του Deree The American College of Greece να φτάσει στον τελικό, αλλά κι ο ίδιος να διαπρέψει στο All Star Game που διοργανώθηκε. Ο λόγος για τον Μάριο Σκιαθίτη, ο οποίος “έβγαλε μάτια” στο τουρνουά που έγινε στην περιοχή Cergy του Παρισιού.

Το ευρωπαϊκό τουρνουά “la 37e edition du Tournoi des Cinq Ballons” διοργάνωσε στο διάστημα 24-29 Απριλίου το Essec Business School.

Το Deree εκπροσώπησε την Ελλάδα, αντιμετωπίζοντας το USP (University of Paris), το γερμανικό Mannheim University και τους διοργανωτές (Essec Business School).

skiathitis-deree

Η ομάδα του κόουτς Κώστα Μαρκόνη, που είχε πρωταγωνιστές τους Γιόβαν Θεοδοσίου (Άρης Νικαίας), Χρήστο Ραλλάκη (Ίλιον), Γιώργο Κυριαζόπουλο (Πεύκη) και Δημήτρη ΠαπαδημητρίουΜάριο Σκιαθίτη (Μαρούσι), έφτασε στον τελικό, όπου έχασε από το γερμανικό κολέγιο Mannheim (σ.σ. είχε ηττηθεί και στη φάση των ομίλων).

Κορυφαία στιγμή ήταν η παρουσία του Σκιαθίτη στο All Star Game, όπου σημείωσε 26 πόντους με 5/7 τρίποντα, 5/8 δίποντα και 1/2 βολές, γεγονός που τον έβαλε στη θέση του πολυτιμότερου παίκτη.

Σημαντικότερο κι από αυτό ήταν οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι νεαροί παίκτες, οι οποίοι (ενίοτε) δεν τυγχάνουν της εκτίμησης των προπονητών τους, αλλά όταν τους δοθεί η ευκαιρία δείχνουν ότι έχουν θέση και ρόλο πάνω στο παρκέ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…