Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα”

“Σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα”

aek oaka juri zdovc

aek-oaka-juri-zdovc

Στην έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα στάθηκε ο Γιούρι Ζντοβτς μετά το τέλος του τρίτου μικρού τελικού στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη. Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε πως οι παίκτες του σταμάτησαν να παίζουν άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο.

“Συγχαρητήρια στον Άρη. Άξιζε να πάρει τη νίκη, ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Εμείς σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα και αυτό ήταν το… κλειδί. Στο πρώτο παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο παίξαμε εξαιρετική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως τώρα σταματήσαμε. Σταματήσαμε να έχουμε ρυθμό στην επίθεση, λόγω της ζώνης. Πιστέψτε με, το χάσαμε το παιχνίδι από την άμυνα. Σκοράραμε 15 πόντους και δεχτήκαμε 25. Είναι πολύ δύσκολο όταν γίνεται κάτι τέτοιο στο τέλος να κερδίσεις. Είχαμε πρόβλημα στη ζώνη, το είχαμε προετοιμάσει. Δεν πήραμε σωστές αποφάσεις, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και αυτό έφερε την ήττα”.

Για τις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ: “Πολλά πράγματα δεν καταλαβαίνω. Η δουλειά μου όμως δεν είναι να δημιουργώ προβλήματα, αλλά να τα λύνω. Τα ίδια προβλήματα είχε και ο αντίπαλος προπονητής. Για μένα να πω πως είχαμε κάποιους άρρωστους παίκτες και τραυματίες. Ο Καλαμπόκης δεν έκανε προπόνηση, όπως και ο Μπράουν. Αφήσαμε τον Κατσίβελη στην Αθήνα. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, ούτε να δικαιολογηθώ. Έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε αρκετούς παίκτες και έπρεπε να τελειώσουμε τη σειρά. Τώρα θα γυρίσουμε τη σειρά στην Αθήνα και η πίεση είναι πάνω μας, αλλά πρέπει να κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…