Κεντρική Διεθνή Στα πλέι οφ ο Κατσικάρης, “σοκ” για Μπόγρη

Στα πλέι οφ ο Κατσικάρης, “σοκ” για Μπόγρη

acb 2016 playoffs

acb-2016-playoffs

H Μπιλμπάο του Γιώργου Μπόγρη έμεινε εκτός πλέι οφ εξαιτίας ενός απίθανου σουτ, την ίδια ώρα που ο Φώτης Κατσικάρης και η Μούρθια θα συνεχίσουν στην post season της ACB, όπου θα βρουν απέναντι τους τη Ρεάλ Μαδρίτης.

katsikaris-murcia

Το συγκρότημα του ομοσπονδιακού μας τεχνικού επιβλήθηκε με 73-61 της Φουενλαμπράδα (η οποία τερμάτισε όγδοη πάρ’ αυτά) έχοντας μπροστάρη τον συνήθη ύποπτο, Φακούντο Καμπάτσο, με 15 πόντους, 3 ριμπάουντ κι 6 ασίστ.

bogrissss

Η Μπιπλμπάο ηττήθηκε στο τελευταίο σουτ του αγώνα καθώς δέχθηκε τρίποντο από τα 20 μέτρα (!), δια χειρός Χοάν Σάστρε (23π.) που καταρράκωσε τους Βάσκους και τους οπαδούς τους. Ο Έλληνας σέντερ έκλεισε μια εξαιρετική, για τον ίδιο, σεζόν με μια μέτρια εμφάνιση και δη έχοντας 4 πόντους (2/5 διπ.) και 5 ριμπάουντ.

Perpe

Η Μπαρτσελόνα διατήρησε την πρωτιά στην κανονική διάρκεια -και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ- με μια εκκωφαντική νίκη κόντρα στην Τενερίφη, με 93-58! Ο Τζάστιν Ντόελμαν αποτέλεσε το πρώτο βιολί με 15 πόντους και οι Άντε Τόμιτς, Κάρλος Αρόγιο τον πλαισίωσαν, με 12 πόντους έκαστος.

Ο Στράτος Περπέρογλου τελείωσε το ματς με 5 πόντους (1/2 διπ.-1/2 τρ.), 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ, ενώ ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είχε 4 πόντους (1/2 τρ.-1/2 βολές) και 3 ριμπάουντ.

bourousis-laboral

Η Λαμποράλ Κούτσα τερμάτισε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, κλείνοντας την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με νίκη κόντρα στη Μανρέσα (83-80). Πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντάριους Άνταμς με 21 πόντους και 5/7 τρίποντα, ενώ καθοριστικός ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης των 14 πόντων (2/6 διπ.-2/5 τρ.-4/6 βολές), 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

gustavo-ayon-real-madrid

Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε όσο χρειάστηκε στη Σεβίλλη, προκειμένου να επιβληθεί της ομώνυμης ομάδας με 97-90. Ο Γκουστάβο Αγιόν κυριάρχησε στους “αιθέρες” και κάτω από τις δύο ρακέτες, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 23 πόντους (11/16 διπ.) και 15 ριμπάουντ, με τον Σέρχιο Γιουλ (21π.) να αποτελεί το αντίβαρο στην περιφέρεια.

Τα ζευγάρια του πρώτου γύρου των πλέι οφ:
Μπαρτσελόνα – Φουενλαμπράδα
Ρεάλ Μαδρίτης – Μούρθια
Λαμποράλ Κούτσα – Γκραν Κανάρια
Βαλένθια – Μάλαγα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…