Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Σημαντική για εμάς η τρίτη θέση”

“Σημαντική για εμάς η τρίτη θέση”

aek giouri zdovc zntovts

aek-giouri-zdovc-zntovts

Ο Γιούρι Ζντοβτς στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε για τους τελικούς του πρωταθλήματος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους προπονητές των ομάδων και τόνισε πως, το πρώτο παιχνίδι με τον Άρη δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να εκπληρώσουν τον στόχο τους (σ.σ κατάκτηση της τρίτης θέσης).

Αναλυτικά όσα είπε:

“Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ τους προπονητές για την παρουσία τους εδώ. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους στα επόμενα παιχνίδια. Ο Άρης είχε εξαιρετική απόδοση στον ημιτελικό, σε αντίθεση με εμάς, που… καταστραφήκαμε από τον Ολυμπιακό και η ψυχολογία μας ήταν πεσμένη. Ο Άρης έχει το πάνω χέρι λόγω έδρας, ψυχολογίας και χημείας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τη σειρά. Η δύναμη του Άρη είναι η έδρα του και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις εκεί. Περάσαμε όλη την εβδομάδα για να ανακάμψουμε ψυχολογικά. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς δεν θα είναι εύκολο. Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Θέλουμε να τερματίσουμε τρίτοι, αυτός είναι ο στόχος μας”.

Για την απουσία του Χάγκινς: “Θα ήθελα να παίξει ο Χάγκινς, Έχομε 2-3 μεγάλα κορμιά που θα μπορούσαν να τον ματσάρουν και ίσως να είναι μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς να παίξουμε με πιο κοντά κορμιά στη θέση 5. Θα προετοιμαστούμε για το καλύτερο δυνατό“.

Για τη τρίτη θέση: “Τι μπορούμε να πούμε γι αυτό; Ποτέ δεν έκανα πολιτική σχετικά με το μπάσκετ. Η θέση μου είναι να προετοιμάσω τους παίκτες μου για την τρίτη θέση. Να πω την αλήθεια, μεταξύ των αθλητών υπάρχει αυτή η συζήτηση, αλλά έχουμε κληθεί να κάνουμε μια δουλειά. Είναι σημαντική για εμάς η τρίτη θέση και εάν τα καταφέρουμε θα είναι μια μεγάλη επιτυχία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…