Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Συγχαρητήρια στον μικρό μου αδερφό”

“Συγχαρητήρια στον μικρό μου αδερφό”

zeliko obradovic

zeliko-obradovicΒερολίνο, αποστολή
psarakisΩς “μικρό του αδερφό” χαρακτήρισε τον Δημήτρη Ιτούδη ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον συνεχάρη για την επιτυχία του, καθώς και όλους τους συνεργάτες του. Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε στη συνέχεια, εστίασε στα διαιτητικά σφυρίγματα, τα οποία θεωρεί ότι τους αδίκησαν, ενώ έστειλε το μήνυμα για κατάκτηση την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Πρώτα θέλω να συγχαρώ την ΤΣΣΚΑ για τον 7ο τίτλο τους”, ήταν τα πρώτα λόγια του Σέρβου που συμπλήρωσε “Επίσης θέλω να δώσω τα εύσημα στον μικρό μου αδερφό, τον Δημήτρη Ιτούδη, για τον πρώτο τίτλο του. Επίσης συγχαρητήρια σε δύο μέλη του προπονητικού τιμ, τον Ανδρέα Πιστιόλη και τον Ντάριλ Μίντλετον που τον είχα παίκτη.

Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο επιβλήθηκαν με την ποιότητα τους. Σκόραραν πολλούς εύκολους πόντους από συστήματα που δεν ήμασταν έτοιμοι. Είχαμε σχεδιάσει κάποια πράγματα, αλλά πήραν πλεονέκτημα. Μιλήσαμε στο ημίχρονο και είπαμε ότι θέλουμε να δείξουμε τον χαρακτήρα που έχουμε δείξει όλη τη σεζόν. Είμαι πολύ περήφανος. Παίξαμε πολύ καλά στη διοργάνωση, βρεθήκαμε κοντά στο να κερδίσουμε. Και ο Δημήτρης άξιζε να κερδίσει”.

Για το αν άξιζε η ομάδα του τον τίτλο: “Άλλοι δεν πίστευαν ότι αξίζαμε. Αυτό πιστεύουν κάποιοι. Στα αποδυτήρια είδα την τελευταία φάση. Πριν το σουτ του Ντε Κολό, που είναι σπουδαίος παίκτης, έκανε βήματα. Είναι οι κανονισμοί αυτοί και έπρεπε να σφυριχθεί. Μετά ακολούθησαν άλλα σφυρίγματα ή μη σφυρίγματα, που θέλω να τα μελετήσω. Είναι δύσκολο να καταλάβω πως στην παράταση η μια ομάδα σούταρε 10 βολές και η άλλη καμία.

Τέλος πάντων χάρη στους φιλάθλους μας γυρίσαμε το παιχνίδι. Τους ευχαριστούμε. Μακάρι να είμαστε όλοι μαζί του χρόνου και να κάνουμε ξανά μια καλή χρονιά. Τώρα σκεφτόμαστε το τούρκικο πρωτάθλημα, που είναι ένας σημαντικός τίτλος. Η εμπειρία πρέπει να μας βοηθήσει στο μέλλον”.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Μπόμπι Ντίξον, ο οποίος δήλωσε: “Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ. Βασικά είμαι περήφανος για τα παιδιά. Χάναμε με 20 πόντους, αλλά παλέψαμε σκληρά να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Ήμασταν ένα ριμπάουντ μακριά. Στην παράταση ξέφυγαν κι έτσι χάσαμε το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…