Κεντρική Basket League Άρης “Σάπιο σύστημα” (audio)

“Σάπιο σύστημα” (audio)

nikolaos-nikos-laskaris-aris

Ο Νικόλαος Λάσκαρης βλέποντας όλα αυτά που γίνονται στο ελληνικό μπάσκετ, προχώρησε σε μία ανακοίνωση με την οποία κατακευραυνώνει το σύστημα που διοικεί το άθλημα. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, κάνει λόγο για σάπιο σύστημα, που κινεί τις ομάδες σαν μαριονέτες και κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με το άθλημα να συζητήσουν και να δώσουν λύση στο πρόβλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:
“Η ανακοίνωση ‘wake up call’ που εκδώσαμε έχει βρει συμπαραστάτες εντός κι εκτός Ελλάδας. Από προπονητές, παίκτες, παράγοντες και κυρίως απλούς ανθρώπους, φιλάθλους, που πάνω απ’ όλα, ανεξάρτητα από ποια ομάδα υποστηρίζουν, έχουν κουραστεί να βλέπουν ένα σάπιο κατεστημένο να αποφασίζει για το αποτέλεσμα των αγώνων. Να βλέπουν ερασιτεχνικές και πολλές φορές προκλητικές διαιτησίες να σφυρίζουν επαγγελματικές ομάδες, με τη νοοτροπία του ότι ‘σε αδίκησαν στον προηγούμενο αγώνα, θα το διορθώσουν τώρα’. Δηλαδή, διορθώνοντας ένα παλιό λάθος, με ένα νέο λάθος.

Θέλω να τονίσω πως το πρόβλημα δεν είναι η Α.Ε.Κ., αλλά το σύστημα. Μη νομίζετε πως και η Α.Ε.Κ. δεν έχει αδικηθεί, όπως και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Αυτό το σάπιο σύστημα προσπαθεί να μας παίξει όλους σαν μαριονέτες. Οι παλιότεροι απλώς το έχουν συνηθίσει και το θεωρούν δεδομένο.

Το κατεστημένο δε θέλει να δει τη γύμνια του κι έτσι δε μας επιτρέπει μέσω του Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, να διαμαρτυρηθούμε με ειρηνικό τρόπο και μας απειλούν ως οικογένεια, μαζί με όλο το Δ.Σ., με αυτόφωρο. Εμείς επιδιώκουμε μία ειρηνική συγκέντρωση, ως γιορτή του μπάσκετ, γύρω από το Παλέ μας. Αυτό το δικαίωμα, όμως, θέλουν να μας το στερήσουν και μας απειλούν με Αθλητικούς Δικαστές, Εισαγγελείς και αυτόφωρα. Έχουμε ζητήσει την παρέμβαση των αρμόδιων υπουργείων, Αθλητισμού και Δημόσιας Τάξης και είμαστε σε αναμονή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ο Άρης ανέλυσε το Μεσολόγγι

Ο Άρης αντιμετωπίζει εντός έδρας το Μεσολόγγι και θέλει μόνο τη νίκη για να πάρει βαθιά βα…