Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Πρίντεζης: Ράγισε καρδιές το αντίο στον πατέρα του

Πρίντεζης: Ράγισε καρδιές το αντίο στον πατέρα του

giorgos printezis

giorgos-printezis

Άκρως συγκινητικό ήταν το μήνυμα του Γιώργου Πρίντεζη για τον πατέρα του, που “έφυγε” πριν από λίγες ημέρες.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είπε το τελευταίο αντίο στον πατέρα του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και ράγισε τις καρδιές όλων.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

“Μπορεί ένα μαρτυρικό κι εξαντλητικό εξάμηνο να έφτασε στο τέλος του με τον πιο άσχημο τρόπο που δυστυχώς περιμέναμε, μπορεί να έφυγες όπως τόσοι καλοί άνθρωποι που δυστυχώς φεύγουν, μπορεί ο πόνος να είναι τεράστιος, όμως η περηφάνια μου για σένα θα μου μείνει μια ζωή και θα έχω να θυμάμαι πόσο καλός, ντόμπρος και αξιοπρεπής ήσουν μέχρι την ημέρα που σταμάτησες να με καταλαβαίνεις.

Ακόμα κι εκεί δεν ήθελες να μας ενοχλείς άλλο και προτίμησες να ‘σαι σε ένα δωμάτιο για 15 μέρες με καλώδια μέχρι να φύγεις, από το να βλέπεις το γιο σου και τη γυναίκα σου να στεναχωριούνται και να συνεχίσουν να σε φροντίζουν.

Εσύ μου έδινες θάρρος με 2 απλές κουβέντες και πάντα η μία απ’ τις δύο λέξεις που χρησιμοποιούσες ήταν η λέξη αξιοπρέπεια. Εσύ μου έδινες θάρρος σε όλα τα δύσκολα και το έπαιζες αδιάφορος σε όλα τα ευχάριστα που μου συνέβαιναν επίτηδες.

Κι ακόμα και φέτος που από τότε που το έμαθα, απ’ τη χειρότερη παραμονή Χριστουγέννων που είχα και δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου, βρήκες ακόμα κι εκεί το κουμπί μου να με ξανακάνεις να σηκωθώ λέγοντάς μου πως “όσο σε βλέπω να είσαι για τα πανηγύρια λόγω εμένα, γίνομαι ακόμα πιο χάλια, γι αυτό τράβα παίξε”! Μου πήρε καιρό βέβαια, αλλά ακόμα κι εκεί βρήκες τον τρόπο σου!

Μπορεί να μην έχω μήνυμά σου μετά από κάθε αγώνα, μπορεί να μην είσαι στη θέση που σου άρεσε, όμως ξέρω πως θα τα βλέπεις όλα πιο καθαρά πλέον και θα πίνεις τα τσιπουράκια σου σε κάποια θαλασσίτσα κι ας ήταν αυτή ο λόγος που σε χάσαμε. Θα τα ξαναπούμε καπετάνιο…

-Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ τη καρδιά μου για όλα τα μηνύματα κ για τα συλλυπητήρια που μου στείλατε!!!

-Ευχαριστώ που σεβαστήκατε την επιθυμία μας να συνδράμετε στο χαμόγελο του παιδιού αντί για κατάθεση στεφάνων!

-Να κάνουμε αυτό που ευχαριστεί το καθένα ξεχωριστά κ μην ασχολούμαστε με χαζομάρες γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο κι όλα αλλάζουν απ τη μια στιγμή στην άλλη…

Να στε καλά!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…