Κεντρική Διεθνή “Πίστευα ότι θα συνεχίσω, αλλά…”

“Πίστευα ότι θα συνεχίσω, αλλά…”

kostas vasileiadis vasiliadis paok

vasileiadis-paok

Η Ομπραντόιρο του Κώστα Βασιλειάδη αντιμετωπίζει την Ουνικάχα Μάλαγα, με τον Έλληνα σούτινγκ γκαρντ να αναφέρεται στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα της Ανδαλουσίας, μιλώντας στην Opinion de Malaga.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Νιώθω πολύ καλά με την επιστροφή μου στην Ισπανία. Πέρασα όλη τη σεζόν στην Ελλάδα ωστόσο η χρονιά τελείωσε πρόωρα, αφού ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε με 2-1 νίκες από την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο των πλέι οφ. Ήθελα να παίξω μπάσκετ άλλον ένα μήνα ενώ μου δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψω στην Ομπραντόιρο, που προσπαθούσε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ευτυχώς τα καταφέραμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Είναι ξεχωριστό το παιχνίδι με τη Μάλαγα. Αγωνίστηκα εκεί για δυο χρόνια και έχουν πολλούς καλούς φίλους στην ομάδα. Μιλάω περιστασιακά με τον Κουζμίνσκας και τον Καραχότζιτς. Πριν υπογράψω στην Ουνικάχα (το 2014), οι άνθρωποι της ομάδας εξήγησαν στον εκπρόσωπό μου ότι δεν μπορούν να μου δώσουν διετές συμβόλαιο για κάποιους… λόγους. Ήθελαν συμβόλαιο για 1+1 χρόνια ωστόσο μου εγγυήθηκαν ότι θα παραμείνω στη Μάλαγα και τις δυο σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, αποχώρησα το περασμένο καλοκαίρι. Νομίζω πως ήταν απόφαση του προπονητή (σ.σ. Γιόαν Πλάθα). Πίστευα ότι θα συνεχίσω αλλά ο κόουτς είναι εκείνος που αποφασίζει για το ποιος μένει και ποιος φεύγει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…