Κεντρική Basket League Άρης “Περήφανος για την ομάδα μου”

“Περήφανος για την ομάδα μου”

delinikolas jerel mcneal

delinikolas-jerel-mcneal

Αποτέλεσε τον παίκτηκλειδί στα κρίσιμα σημεία του αγώνα. Όταν χρειάστηκε να πάρει την ομάδα στις πλάτες του το έκανε χωρίς δισταγμό. Όταν έπρεπε μάζεψε ριμπάουντ και παράλληλα φόρτωσε με φάουλ τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Τζέρελ ΜακΝίλ, που στον χθεσινό (09/05) θρίαμβο του Άρη επί του Παναθηναϊκού, αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο των γηπεδούχων. Μπορεί να έχασε στα… σημεία τον τίτλο του MVP από τον επίσης εξαιρετικό Ντομινίκ Ουότερς, όμως ο… τίτλος που το χάρισαν οι οπαδοί του Άρη που τον σήκωσαν στα χέρια δεν συγκρίνεται με τίποτα!

Ο άσσος του “θεού του πολέμου”, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, μίλησε στο eBasket για την μεγάλη αυτή επιτυχία των “κιτρινόμαυρων”, το τέταρτο παιχνίδι της σειράς, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά όσα μας είπε ο Τζέρελ ΜακΝίλ:
Ήταν μία πραγματικά μεγάλη νίκη για μας. Αντιμετωπίσαμε φέτος τον Παναθηναϊκό για έκτη φορά και δεν είχαμε το καλύτερο ρεκόρ απέναντί τους. Τελικά καταφέραμε και σπάσαμε το σερί τους. Παρά το γεγονός ότι μας έλλειπαν βασικά κομμάτια καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Δείξαμε τον χαρακτήρα της ομάδας, όλοι όσοι έπαιξαν σήμερα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο και με την βοήθεια του κόσμου τα καταφέραμε“.

Για την συνέχεια της ημιτελικής σειράς: “Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένος και πιο προετοιμασμένος. Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε να αλλάξουμε και πολλά πράγματα, πρέπει να παίξουμε με την ίδια συγκέντρωση, δυνατά και με ομαδικότητα“.

Για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια: “Όλοι είναι περήφανοι για την ομάδα όπως και εγώ για όλη την ομάδα, για όλους τους συμπαίκτες μου. Όλοι εκτιμούν την προσπάθεια που κάνουμε. Είμαι χαρούμενος γιατί πετύχαμε μια μεγάλη νίκη και προσωπικά ήμουν σε καλή φόρμα και κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…