Κεντρική Ασίστ Shadow Οργή στη Νάξο

Οργή στη Νάξο

naxos

Φωνή λαού, οργή Θεού, λέει ο θυμόσοφος λαός, όμως στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει οργήσωματείων Νάξου. Η απόφαση της Ένωσης Κυκλάδων να ορίσει το φάιναλ φορ του τοπικού Κυπέλλου στην Σαντορίνη, έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων στις ομάδες της Νάξου, με τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, που συμετέχει μάλιστα στο φάιναλ φορ, να ανακοινώνει την αποχώρηση των μελών του ΔΣ από το Σύλλογο.

Οι άνθρωποι της Νάξου θεωρούν ότι οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης μεροληπτούν εις βάρος τους μιας και το φάιναλ φορ δεν έχει διεξαχθεί στο νησί τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μάλιστα, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι υπάρχει η δικαιολογία της απόστασης από το νησί της Νάξου, χωρίς όμως αυτή να αποτελεί πρόβλημα για να διεξαχθεί η διοργάνωση στην Σαντορίνη.

Ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” είχε στο πλευρό του και τον μεγάλο του αντίπαλο, Πανναξιακό, δείγμα του ότι όλοι βάζουν πάνω από όλα το άθλημα στο νησί της Νάξου. Πάντως, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρξει κάποια μεγαλύτερη αντίδραση, μιας και οι Ναξιώτες βρίσκονται ήδη στο νησί της Σαντορίνης για το φάιναλ φορ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…