Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ομάδα με κάθε κόστος”

“Ομάδα με κάθε κόστος”

pedoulakis panathinaikos

pedoulakis-panathinaikos

Χωρίς ιδιαίτερη διάθεση για πολλά λόγια εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, εστίασε στο απογοητευτικό ποσοστό των 17/57 σουτ, ενώ παράλληλα τόνισε ότι το “τριφύλλι” πρέπει να γίνει ομάδα με κάθε κόστος, αναφερόμενος στην τιμωρία των Γκιστ, Φελντέι και Χέινς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Η άμυνά μας λειτούργησε, αλλά στην επίθεση το ποσοστό μας ήταν απογοητευτικό με 17/57 σουτ και κάναμε και πολλά λάθη”.

Για την τιμωρία των παικτών: “Είναι ένα πειθαρχικό παράπτωμα. Σήμερα είμαστε εδώ για να μιλήσουμε γι’ αυτούς που έπαιξαν και όχι γι’ αυτούς που δεν έπαιξαν”.

Για το αν τίθεται θέμα αποκλεισμού τους και από το πέμπτο παιχνίδι: “Το απάντησα νομίζω αυτό. Εδώ είμαστε για να μιλήσουμε για τους λίγους που ήταν εδώ, που έμειναν και έκαναν την προσπάθειά τους. Δεν θυσιάσαμε τίποτα πάνω στο ότι η ομάδα πρέπει να γίνει ομάδα με κάθε κόστος. Πρέπει ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει εκεί που ανήκει”.

Για το εχθρικό κλίμα που αντιμετωπίζει από τους φίλους του Άρη: “Δεν θέλω να ασχοληθώ, είναι παλαιότερων εποχών αυτό. Δεν νομίζω πως αξίζει”.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος δήλωσε: “Να πω κατ’ αρχάς ότι παίξαμε χωρίς τα τρία παιδιά σήμερα. Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό, απλά είμαστε μια ομάδα και θέλαμε να παίξουμε και για τους τρεις που έλλειπαν. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, παίξαμε καλή άμυνα και σε συνδυασμό με την αστοχία του Άρη στην επίθεση, προηγηθήκαμε με 10 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν τα πήγαμε τόσο καλά, κάναμε πολλά λάθη, επιτρέψαμε στον Άρη να μπει στο παιχνίδι και τελικά να το κερδίσει”.

Για το γεγονός ότι έφτασε να παίζει αντίπαλος με τους παλιούς του συμπαίκτες στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος: “Χαίρομαι πολύ, είναι πολύ όμορφο που παίζω με τα παιδιά, έχω με όλους πολύ καλές σχέσεις, αλλά μέσα στο παιχνίδι δεν το σκέφτομαι. Από εκεί και πέρα τους εύχομαι ό,τι καλύτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…