Κεντρική NBA Ολικό comeback! (vid)

Ολικό comeback! (vid)

StephenCurry

stephen-curryΟι Ουόριορς βρέθηκαν με την “πλάτη στον τοίχο” (1-3), ωστόσο, έφεραν εις πέρας την ολική ανατροπή. Το Γκόλντεν Στέιτ, αφού ισοφάρισε σε 3-3 τη σειρά με την Οκλαχόμα Σίτι, επικράτησε 96-88 στην “Oracle Arena” και πανηγύρισε -για δεύτερη συνεχή σεζόν- την πρόκριση στους τελικούς του NBA!

Τούτη η νίκη φέρει την… “υπογραφή” του Στεφ Κάρι, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 36 πόντους (7/12 τρίποντα, 24 στο δεύτερο ημίχρονο). Ο Κλέι Τόμπσον, δε, προσέθεσε 21 πόντους, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να μετρά 11 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Ο τεχνικός των “πολεμιστών”, Στιβ Κερ, μάλιστα, είδε όλους τους παίκτες του να βάζουν το… “λιθαράκι” σ’ αυτή τη νίκη. Οι Κέβιν Ντουράντ (27 πόντοι) και Ράσελ Ουέστμπρουκ (19 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 13 ασίστ), στον αντίποδα, ήταν οι κορυφαίοι των Θάντερ. Αμφότεροι, πάντως, προτίμησαν να τα κάνουν όλα μόνοι τους και το “πλήρωσαν”.

Οι Θάντερ προηγήθηκαν 42-48 στο 24′, εντούτοις, οι Ουόριορς ήταν εντυπωσιακοί στην τρίτη περίοδο, καθότι πραγματοποίησαν επιμέρους σκορ 29-12, αποκτώντας διαφορά 11 πόντων (71-60), την οποία διατήρησαν έως το τέλος.

Παρακολουθείστε τα καλύτερα στιγμιότυπα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…