Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια”

“Όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια”

Image 1

panathinaikos-proponisi-pedoulakis

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει, στις 19:30, τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Basket League κι ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ, τόνισε πως κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό κι οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τον πρωταθλητή.

Αναλυτικά:

“Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, γιατί χρειάζονται τρεις νίκες, για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα. Όπως έχει εξελιχθεί η σειρά, όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια και πρέπει να δίνεις το 1000% σε κάθε ματς. Όποιος κάνει καλύτερα τις λεπτομέρειες, θα είναι ο νικητής.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά. Το θέμα είναι οι λεπτομέρειες και κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις, που μπορούν να γίνουν. Εμείς σε μικρό διάστημα έπρεπε να βάλουμε πολλά πράγματα κι έτσι ήταν δύσκολο. Μόνο κάποιες λεπτομέρειες μπορείς να αλλάξεις”.

Όσον αφορά στην κούραση που μπορεί να βγάλουν κάποιοι παίκτες από τα συνεχόμενα παιχνίδια:

“Υπάρχει ένα δεδομένο ρόστερ. Τα παιδιά. που είναι στο παρκέ, δίνουν το 100% και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσα περισσότερα γίνεται από αυτούς για όσο το δυνατό μεγαλύτερο διάστημα. Ο Παπαγιάννης θα είναι κι απόψε κανονικά στην αποστολή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…