Κεντρική NBA Ο Κάρι κι οι γυναίκες της ζωής του
NBA

Ο Κάρι κι οι γυναίκες της ζωής του

ZfhN3YS

curry-mother-wifeΠίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, λένε, κρύβεται μία δυναμική γυναίκα. Στην περίπτωση του Στεφ Κάρι, μάλιστα, δεν είναι μόνο μία, αλλά δύο, όπως παραδέχεται κι ο ίδιος. Ο ηγέτης των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ευχήθηκε για τη γιορτή της μητέρας στη σύζυγό του και στον άνθρωπο που τον γέννησε και τον μεγάλωσε.

“Χρόνια πολλά στην όμορφη σύζυγό μου, Αγέσα Κάρι. Με εντυπωσιάζεις καθημερινά για τα όσα κάνεις για την οικογένειά μας και πόση προσοχή και χρόνο αφιερώνεις στα δύο μας κορίτσια, προσφέροντάς τους το 100% του εαυτού σου. Δεν υπάρχει καλύτερη δουλειά από τη μητρότητα κι εσύ είσαι φυσικό ταλέντο!

Αυτές τις νύχτες δίχως ύπνο ξέρω πως είναι δύσκολες, αλλά τις αντιμετωπίζεις τόσο καλά. Νιώθω ευλογημένος που ξέρω ότι η Ράιλι κι η Ράιαν σε έχουν για μητέρα τους. Μισώ που δεν είμαι εκεί, για να περάσω τη μέρα μαζί σας, αλλά θα επανορθώσω σύντομα”, έγραψε για τη σύζυγό του στο Instagram.

Σε ό,τι αφορά, δε, στη μητέρα του ανέφερε: “Και τι να πω για σένα, Σόνια Κάρι. Αν και με αποκαλούσες ΕΤ όταν γεννήθηκα, ακόμη σε αγαπώ. Με εξόπλισες με ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να τα καταφέρω σε αυτό τον κόσμο. Να έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και σε αυτό που με έφτιαξε ο Θεός για να γίνω. Σε ευχαριστώ για τα πάντα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…