Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ο Μπαρτζώκας έχει το “know-how”

“Ο Μπαρτζώκας έχει το “know-how”

victor claver lokomotiv kuban krasnodar eb15

victor-claver-lokomotiv-kuban-krasnodarΟ Βίκτορ Κλαβέρ ανανέωσε το μπλογκ του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, τονίζοντας πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει τον τρόπο, για να νικήσει κανείς την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο φάιναλ φορ.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο φόργουορντ της Λοκομοτίβ Κουμπάν:

“Η ΤΣΣΚΑ διαθέτει πολλούς παίκτες, οι οποίοι έχουν αγωνισθεί αρκετές φορές σε φάιναλ φορ και διαθέτουν μεγάλη εμπειρία. Από μας μόνο ο Ντρέιπερ κι ο Βορόνοβ έχουν βρεθεί σε φάιναλ φορ. Μπορεί να μας λείπει η εμπειρία, αλλά ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει κερδίσει τη διοργάνωση και ξέρει τι χρειάζεται, για να νικήσει κανείς την ΤΣΣΚΑ στο φάιναλ φορ”.

Προσέθεσε, δε, ότι: “Τους αντιμετωπίσαμε δύο φορές, φέτος, και τους νικήσαμε στη Μόσχα. Χάσαμε, βέβαια, στην έδρα μας, ωστόσο, στην αρχή της σεζόν δεν ήμασταν η ομάδα που είμαστε τώρα. Ξέρουμε πως μπορούμε να τους νικήσουμε κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα που χτίστηκε για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα κι είναι σχεδόν μόνιμα στο φάιναλ φορ. Παρ’ όλα αυτά, εκείνοι έχουν την πίεση κι όχι εμείς, που δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…