Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Ντέρμπι… απουσιών

Ντέρμπι… απουσιών

aris panathinaikos okaro white dimitris diamantidis

aris-panathinaikos-okaro-white-dimitris-diamantidis

Ο Άρης υποδέχεται το απόγευμα (19:00, Novasports) τον Παναθηναϊκό στο κατάμεστο Nick Galis Hall, στον τέταρτο μεταξύ τους παιχνίδι για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League.

Οι “πράσινοι” προηγούνται με 2-1 στις νίκες και θα προσπαθήσουν αυτή τη φορά να αλώσουν την έδρα του Άρη και να περάσουν στους τελικούς του πρωταθλήματος, όπου τους περιμένει από χθες ο Ολυμπιακός. Από την πλευρά τους, οι “κιτρινόμαυροι” επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ανάλογη εμφάνιση μ’ αυτή της Δευτέρας και να φέρουν τη σειρά στα ίσια (2-2).

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, πάντως, θα έχει πολύ δύσκολο έργο, καθώς είναι “χτυπημένη” από τραυματισμούς. Οι Χάγκινς, Ξανθόπουλος και Ζάρας δεν θα αγωνιστούν ούτε στο τέταρτο παιχνίδι, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Σίμτσακ, ο οποίος έμεινε χθες εκτός προπόνησης κι ακολούθησε θεραπεία στη γάμπα. Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Τσούπκοβιτς στο δάχτυλο του ποδιού.

Από την πλευρά του, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει στη διάθεσή του στο τέταρτο παιχνίδι τον Νικ Καλάθη, ωστόσο οι Γκιστ, Φελντέιν και Χέινς ίσως δεν αγωνιστούν, καθώς ο Έλληνας τεχνικός τους άφησε εκτός της χθεσινής προπόνησης λόγω των νυχτοπερπατημάτων τους στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …