Κεντρική Ασίστ Shadow Νίκος Γκάλης το ΟΑΚΑ

Νίκος Γκάλης το ΟΑΚΑ

galis-new1

Επιτέλους! Μετά από χρόνια και αφού πρώτα έπαιξαν με τη λογική μας, αφού προσπάθησαν να μας πείσουν ότι ο ήλιος βγαίνει από τη Δύση, σ’ αυτήν την καταραμένη χώρα αναγνωρίζεται (επισήμως, γιατί ο κόσμος τον έχει αναγνωρίσει από την πρώτη στιγμή που τον είδε) ο άνθρωπος που άλλαξε τη ροή του ελληνικού αθλητισμού

Το ΟΑΚΑ μετονομάζεται σε Νίκος Γκάλης! Κάτι που έπρεπε να είχε γίνει από τη στιγμή που ο μεγαλύτερος αθλητής στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού κρέμασε τη φανέλα του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: “Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε σήμερα με τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα Νίκο Γκάλη, στον οποίο και ανακοίνωσε την απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης να δοθεί το όνομά του στο κλειστό στάδιο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων της Αθήνας.

Η απόφαση ελήφθη ήδη ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών.

“Ευχαριστώ πολύ την Πολιτεία για την πρωτοβουλία της. Είναι τιμή τόσο για μένα, όσο και για τους συμπαίκτες μου εκείνης της εποχής. Πιστεύω ότι έχουμε προσφέρει πολλά στον κόσμο, τη νεολαία και την ελληνική κοινωνία”, σχολίασε ο Νίκος Γκάλης μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

“Η απόφαση της κυβέρνησης είναι το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε, για να τιμήσουμε έναν αθλητή, που έβαλε τις βάσεις του υψηλού επιπέδου του ελληνικού μπάσκετ των τελευταίων τριάντα ετών, και άλλαξε τη ζωή των αθλητών ανεξαρτήτως του σπορ που ακολουθούσαν. Θα έλεγα μάλιστα ότι η πρωτοβουλία έπρεπε να είχε υλοποιηθεί νωρίτερα”, δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Κοντονής.

Στο επόμενο διάστημα ο Νίκος Γκάλης θα γίνει δεκτός από τον Πρωθυπουργό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Κολοσσός: Ο εκλεκτός του Καντζούρη για τη ρακέτα

Ο Κολοσσός βγήκε στην αγορά μετά τον τραυματισμό τον Κέβιν Τούμπα και βρήκε τον αντικαταστ…