Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Να “ξεπλύνουμε” αυτή την ντροπή”

“Να “ξεπλύνουμε” αυτή την ντροπή”

Ζντοβτς

jure-zdovcΟ Γιούρι Ζντοβτς παρουσιάσθηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος, όπως είναι λογικό, στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως η ΑΕΚ πρέπει να “ξεπλύνει” τούτη την ντροπή. Ο Σλοβένος τεχνικός, δε, ήταν καθησυχαστικός αναφορικά με την κατάσταση του Τζέι Κόβαν Μπράουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

“Συγχαρητήρια στον Γιάννη (σ.σ.: Σφαιρόπουλο) και τους παίκτες του Ολυμπιακού. Μας έδωσαν ένα μάθημα μπάσκετ. Έπαιξαν πιο δυνατά, πιο έξυπνα, πιο γρήγορα κι ήταν γενικά καλύτεροι σε όλα. Φοβόμουν αυτή την εξέλιξη, γιατί κάποιοι παίκτες μας δεν πίστευαν στη νίκη κι έμοιαζαν να σκέφτονται τον Άρη, από την ώρα που φτάσαμε στο ΣΕΦ. Αυτό ήταν λάθος.

Δεν ήμασταν ομάδα, μοιάζαμε σαν δώδεκα παίκτες που μαζεύθηκαν, χθες, από τον δρόμο. Έχουμε δύο μέρες μπροστά μας, για να δούμε τι θα κάνουμε και να “ξεπλύνουμε” αυτή την ντροπή“.

Σχετικά με την κατάσταση του Μπράουν, ο οποίος είχε μια άσχημη πτώση στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου: “Δεν μοιάζει κάτι σοβαρό. Σκεφτήκαμε να τον χρησιμοποιήσουμε ξανά, μετά τον τραυματισμό του, αλλά προτιμήσαμε να τον προφυλάξουμε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…