Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Να ξεχάσουμε την ήττα”

“Να ξεχάσουμε την ήττα”

Delinikolas Hairston

Delinikolas-Hairston

Αποτέλεσε τον κορυφαίο παίκτη της ΑΕΚ στο χθεσινό (25/05) παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, καθώς σε 31′ συμμετοχής πέτυχε 16 πόντους (4/4 διπ., 2/3 τριπ., 2/4 βολές), μάζεψε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα, κέρδισε 5 φάουλ, ενώ παράλληλα όποιος σηκωνόταν μπροστά του δεχόταν τάπα (συνολικά μοίρασε 4)!

Ο λόγος για τον Μαλίκ Χέρστον, που παρά την εξαιρετική του παρουσία, είδε την ομάδα του να ηττάται από τους Θεσσαλονικείς. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο eBasket στέλνει μήνυμα ανασύνταξης και νίκης το ερχόμενο Σάββατο (28/05), ρίχνοντας το φτάιξιμο της χθεσινής ήττας στην κακή αντίδραση της ομάδας του στην άμυνα ζώνης του “Αυτοκράτορα”.

Αναλυτικά όσα μας δήλωσε ο Μαλίκ Χέρστον:
Ήταν ένα πολύ σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Μας έπαιξαν άμυνα ζώνης, μας αποσυντόνισαν, κάναμε και κάποια εγωιστικά λάθη και χάσαμε. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι“.

Για το αν ευθυνόταν η άμυνα ζώνης στην κάλυψη της διαφοράς: “Ναι, δεν μπορούσαμε να σπάσουμε την άμυνα ζώνης. Δεν παίξαμε σωστά απέναντι σε αυτήν την άμυνα. Δεν μοιράσαμε σωστά την μπάλα και έτσι χάσαμε“.

Για το αν τους επηρέασε το άδειο γήπεδο: “Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Και ο Άρης έπαιξε στο ίδιο γήπεδο, αντιμετώπισε την ίδια κατάσταση. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να κερδίσουμε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…