Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Να φθάσω στις τρεις Ευρωλίγκες και βλέπουμε…” (vid)

“Να φθάσω στις τρεις Ευρωλίγκες και βλέπουμε…” (vid)

225533

sloukas-fener-laboral-kutxa-berlinΒερολίνο, αποστολή

psarakisΗ Φενέρμπαχτσε χρειάσθηκε την παράταση, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Λαμποράλ Κούτσα και να πανηγυρίσει την πρόκρισή της στον τελικό του φάιναλ-φορ. Ο Κώστας Σλούκας, στο μεταξύ, ευχήθηκε να κατακτήσει την τρίτη Ευρωλίγκα της καριέρας του.

“Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Η Φενέρμπαχτσε πηγαίνει για πρώτη φορά σε τελικό της Ευρωλίγκας. Πρέπει να το χαρούμε μέχρι την Κυριακή. Ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι, δεν είχαμε το μομέντουμ στο τέλος, ωστόσο, άλλαξαν τα πράγματα με δύο-τρεις καλές άμυνες κι ισάριθμα γρήγορα καλάθια. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω έναν ακόμη τελικό”, τόνισε, αρχικά, ο 25χρονος πόιντ γκαρντ.

-Είσαι ο “από μηχανής Θεός”. Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά ήσουν αυτός που οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση.

“Ήταν, κυρίως, οι άμυνες, που άλλαξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Ήταν τρεις καλές άμυνες, εγώ βρήκα ανοικτό διάδρομο και τελείωσα δύο φάσεις. Στην παράταση, “μίλησε” η ποιότητα του Μπογκντάνοβιτς και των υπόλοιπων συμπαικτών μου”.

Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (σ.σ.: αντίπαλος στον τελικό): “Κατ’ αρχάς, έχω πει πολλές φορές και το επαναλαμβάνω ότι σε τέτοια παιχνίδια παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη. Νομίζω ότι την είχαμε με το μέρος μας σήμερα. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια τεράστια ομάδα, με τεράστιους και πολύ ποιοτικούς παίκτες.

Διαθέτει τον πρώτο σκόρερ, τον MVP (σ.σ.: Νάντο ντε Κολό), τον καλύτερο αμυντικό (σ.σ.: Κάιλ Χάινς) κι έναν εξαιρετικό πόιντ γκαρντ, όπως ο Μίλος Τεόντοσιτς. Πρέπει να προσέξουμε το παιχνίδι, είναι τελικός!

-Στις πόσες Ευρωλίγκες θέλεις να φθάσεις; “Να φτάσω στις τρεις και βλέπουμε…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…