Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να δώσουμε το 110% των δυνάμεών μας”

“Να δώσουμε το 110% των δυνάμεών μας”

Papapetrou Hackett Panathinaikos Olympiacos

Papapetrou-Hackett-Panathinaikos-OlympiacosΟ Ιωάννης Παπαπέτρου ανανέωσε το μπλογκ του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ κι αναφέρθηκε στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό.

Ο 22χρονος φόργουορντ τόνισε -μεταξύ άλλων- πως οι “ερυθρόλευκοι” πρέπει να δώσουν το 110% των δυνάμεών τους, προκειμένου να κατακτήσουν τον τίτλο.

Αναλυτικά:

“Έφτασε η ώρα

Φίλες και φίλοι μου καλησπέρα σας,

Ελπίζω όλοι να είστε καλά. Η μεγάλη στιγμή έφτασε για όλους εμάς. Αυτό για το οποίο παλεύαμε όλη τη σεζόν, είναι πλέον μπροστά μας. Οι τελικοί αρχίζουν και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να φτάσουμε στον στόχο μας.

Ξέρουμε καλά πως η σειρά θα είναι πάρα πολύ δύσκολη, γι’ αυτό και θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, προκειμένου να κατακτήσουμε τον τίτλο. Σεβόμαστε απόλυτα τον Παναθηναϊκό και ξέρουμε πως θα πρέπει σε κάθε φάση, όχι μόνο σε κάθε ματς, αλλά σε κάθε φάση, να δίνουμε το 110% των δυνάμεών μας, να δείχνουμε συνέχεια τη θέλησή μας και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας.

Είχα γράψει και πριν από την έναρξη της σειράς με την ΑΕΚ πως το “κλειδί” σε τέτοιου είδους σειρές είναι να αντιμετωπίζεις κάθε ματς ξεχωριστά και να μην κοιτάς ούτε τι έχει προηγηθεί, αλλά ούτε και τι έχεις μπροστά σου.

Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινάμε, θέλουμε στο πλευρό μας τον κόσμο της ομάδας. Θέλουμε ο κόσμος να μας στηρίξει με τη φωνή του, όπως έχει κάνει όλη τη σεζόν. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Και να είστε βέβαιοι πως εμείς όλοι μαζί, αλλά κι ο καθένας ξεχωριστά, θα δώσουμε τα πάντα, για να τον κάνουμε χαρούμενο.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…