Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Να δώσουμε την καρδιά και την ψυχή μας” (vid)

“Να δώσουμε την καρδιά και την ψυχή μας” (vid)

kostas sloukas2

kostas sloukasΗ αποστολή της Φενέρμπαχτσε βρίσκεται ήδη στο Βερολίνο ενόψει του προσεχούς φάιναλ φορ (13-15/05). Ο Κώστας Σλούκας, στο μεταξύ, μίλησε στην κάμερα της Ευρωλίγκας, τονίζοντας πως η συγκέντρωση, η τύχη κι ο έλεγχος του ρυθμού επί 40 λεπτά διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σ’ αυτούς τους αγώνες.

Ο διεθνής πόιντ γκαρντ, δε, υπογράμμισε πως ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του πρέπει να… καταθέσουν την καρδιά και την ψυχή τους στο παρκέ.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε:

“Οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες, αλλά σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεσαι τύχη και μεγάλη συγκέντρωση. Τα συναισθήματα είναι ίδια με την πρώτη φορά. Κάθε φορά είναι ιδιαίτερη.

Θέλω να πετύχω το καλύτερο με την ομάδα μου και να δώσω τα πάντα. Έχω μάθει ότι η συγκέντρωση παίζει μεγάλο ρόλο, η τύχη, όπως κι ο έλεγχος του ρυθμού για 40 λεπτά”.

Για την αντίπαλο της “Φενέρ” στον ημιτελικό, τη Λαμποράλ Κούτσα: “Είναι δύσκολος αντίπαλος. Είναι εδώ γιατί έπαιξαν πολύ καλά και νίκησαν εξαιρετικές ομάδες. Αγωνίζονται με μεγάλη αυτοπεποίθηση κι έχουν ορισμένους παίκτες-κλειδιά, τους οποίους πρέπει να σταματήσουμε. Πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι”.

Ανέφερε, τέλος, ότι: “Πρέπει να μείνουμε στο πλάνο μας. Είναι ένα παιχνίδι κι ας μην είναι ίδιο με τα υπόλοιπα. Πρέπει να δώσουμε την καρδιά και την ψυχή μας στο παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…