Κεντρική Basket League Άρης “Να δείξουμε την ποιότητά μας”

“Να δείξουμε την ποιότητά μας”

aris dominic waters

aris-dominic-waters

Επιθυμία των παικτών του Άρη είναι να δείξουν την ποιότητά τους κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πέμπτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, όπως τόνισε ο Ντομινίκ Ουότερς στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Θα είναι πολύ σκληρό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή, πολύ ποιοτική ομάδα. Κανένας δεν πίστευε πως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε εδώ δύο παιχνίδια και να γυρίσουμε στην Αθήνα, αλλά είμαστε μαχητές. Το έχουμε δείξει καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν και το αποδείξαμε και σε αυτή την σειρά. Ξέρουμε πως θα είναι κάτι παραπάνω από προετοιμασμένοι για το πέμπτο παιχνίδι. Σίγουρα έχουν τεράστιο κίνητρο.

Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι ώστε να μην αιφνιδιαστούμε στο ξεκίνημα του αγώνα, να ανταποκριθούμε σωστά και να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι. Θέλουμε να δείξουμε την ποιότητά μας είτε κερδίσουμε είτε χάσουμε. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε όσο περισσότερο μπορούμε και να είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Έγιναν πολύ δυνατά παιχνίδια και τα σώματα μας είναι λίγο κουρασμένα. Το ίδιο, όμως, ισχύει και για εκείνους. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και έτοιμοι.

Στα εξωαγωνιστικά δεν έχω πολλά να πω, γιατί όλες μου οι μέρες είναι γεμάτες μπάσκετ… Την προηγούμενη φορά σας είπα ότι θα πήγαινα να δω την ταινία “Captain America: Civil War’, οπότε θα σας πω τις εντυπώσεις μου… Ήταν πολύ καλή ταινία και την συστήνω, , αν και διαρκεί πολύ περίπου 2,5 ώρες. Αλλά αξίζει τον κόπο… Είναι πολύ διασκεδαστικές αυτές οι ταινίες με τους Marvel ήρωες, αν και όπως έχω ξαναπεί εγώ είμαι “οπαδός του Batman. Βέβαια το ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’ ήταν για μένα τραγική ταινία.

Από κει και πέρα, παραμένω συγκεντρωμένος στο μπάσκετ… Σε λίγο τελειώνει η σεζόν και θέλω να τελειώσει δυνατά…¨”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…