Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Μας μένει η πικρία”

“Μας μένει η πικρία”

cory higgins cska moscow final four berlin 2016 eb15

cory-higgins-cska-moscow-final-four-berlin-2016Βερολίνο, αποστολή
psarakisΟ Κώστας Σλούκας είναι απογοητευμένος -όπως είναι λογικό- από την έκβαση του τελικού και, μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου, υπογράμμισε πως, παρά τη συγκινητική προσπάθεια της Φενέρμπαχτσε, μένει η πικρία στις τάξεις της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Το ελληνικό μπάσκετ ζει πολύ μεγάλες στιγμές. Δύο πρώην προπονητές του Παναθηναϊκού ήταν στον τελικό. Μπορούμε να κάνουμε κι άλλα βήματα μπροστά”, τόνισε, αρχικά, ο 25χρονος πόιντ γκαρντ.

Για το γεγονός ότι δεν ολοκληρώθηκε η ανατροπή από την πλευρά της “Φενέρ”: “Όλοι πίστευαν πως ήταν ένα χαμένο παιχνίδι. Ουδείς πίστευε ότι μπορούμε να γυρίσουμε στο ματς. Καταφέραμε να προηγηθούμε με δυο πόντους λίγο πριν τελειώσει η κανονική διάρκεια.

Η λεπτομέρεια κι η τύχη έπαιξαν ρόλο. Στο τέλος, η μπάλα έφθασε στα χέρια του Χριάπα κι ευστόχησε σε ένα “τυφλό” σουτ, που οδήγησε το ματς στην παράταση”.

Για το ότι η Φενέρ ήταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα: “Βγήκαμε εκτός πλάνου, δεν παίξαμε σωστή άμυνα, δεχόμασταν εύκολα καλάθια και χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Καταφέραμε να γυρίσουμε το μομέντουμ, ωστόσο, η τύχη ήθελε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Φθάσαμε τόσο κοντά και για 1″ δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την ανατροπή. Μακάρι να έχουμε καλύτερη πορεία του χρόνου, ώστε να φθάσουμε ξανά στον τελικό.

Σε προσωπικό επίπεδο, δεν θέλω να κρατήσω κάτι, αλλά μόνο την ομαδική δουλειά, κυρίως, στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκινήσαμε όλο τον κόσμο με την προσπάθειά μας. Μας μένει, όμως, η πικρία, γιατί δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε τη δουλειά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…