Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Μας διέλυσαν στο τέλος”

“Μας διέλυσαν στο τέλος”

aek giouri zdovc zntovts

aek-giouri-zdovc-zntovtsΟ Γιούρι Ζντοβτς τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως ο Ολυμπιακός “διέλυσε” την ομάδα του στο τέλος. Υπογράμμισε, δε, πως η “Ένωση” δεν πρέπει να απογοητευθεί, καθότι υπάρχει ο στόχος της τρίτης θέσης.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου:

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Έδειξε γιατί είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχουν 12 παίκτες και σιγά-σιγά ανέβηκαν στη διάρκεια του αγώνα, ενώ εμείς ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, αλλά σιγά-σιγά πέφταμε. Στο τέλος μας διέλυσαν. Εμείς σταδιακά ήταν σαν να εξαφανιστήκαμε από το παρκέ.

Κάθε παίκτης του Ολυμπιακού έχει μεγάλο κίνητρο και δεν είναι εύκολο να τους αντιμετωπίσεις σε υψηλό ρυθμό για 40 λεπτά. Θέλαμε πολύ τη νίκη, ήμασταν σε καλό δρόμο, αλλά δείξαμε τις αδυναμίες μας, οι οποίες δεν είναι εύκολο να διορθωθούν. Δείξαμε κάποια καλά πράγματα και πρέπει να πιστεύουμε στη δουλειά μας, για να βελτιωθούμε ενόψει των αγώνων με τον Άρη“.

Για τη μεταμόρφωση της ομάδας του μετά το +17 κι αν είναι σωματικό ή ψυχολογικό ζήτημα: “Φαίνεται πως είναι περισσότερο ψυχολογικό. Σαν να φοβόμαστε να νικήσουμε αυτές τις ομάδες. Ο Ολυμπιακός έβαλε κάποια μεγάλα σουτ, αλλά εμείς τους δώσαμε αυτές τις ευκαιρίες, ειδικά με τον τρόπο που τελειώσαμε το τρίτο δεκάλεπτο. Μετά όλα άλλαξαν. Θα πρέπει να βελτιωθούμε.

Δεν είναι εύκολο να χάνεις, αλλά πρέπει να μην απογοητευτούμε. Έχουμε ακόμη τον στόχο της τρίτης θέσης μπροστά μας και πρέπει να είμαστε θετικοί“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…